Förresten..

..jag är besviken på Akademibokhandeln och den här andra (som jag nu inte kommer ihåg vad heter..eeh, jo..) Bokia (tror jag)...inga kataloger över bokrean har skickats ut till mig..fick en från Åhlens iaf...jag brukar sitta och läsa igenom dem...pricka för vad jag vill ha...räkna ihop hur stor summan blir...börja stryka...och till slut köpa hälften av de som är kvar på listan och sedan inte hitta resten, men väl hitta några andra böcker och ändå bränna mer pengar än jag tänkte från början..

Så inte i år..nu vet jag inte hur jag ska göra..Luftslottet som sprängdes ska jag köpa..eftersom jag läst de andra två, men sen??
Kanske bara blir en bok bara för detta..min plånbok tackar Akademibokhandeln och Bokia...

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Åtminstone akamedmibokhandelns finns på nätet skulle förvåna mig om inte bokias gör det med.
Lycka till. Jag skippar rean i år med. Orkar inte trängas och kör mest pocket ändå.
Ha det gött!

Postat av: Jerk

Kollade lite på Adlibris just nyss, men det är inte riktigt samma sak..jag tycker om att kolla i en papperskatalog först..nåväl..jag hittar väl alldeles för mycket som vanligt :)

2008-02-25 @ 23:30:49
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Lillebror

Först gnäller du om att du kanske inte har några pengar till en födelsedagspresent till mig sen gnäller du över att du inte får hem en massa sunkig reklam att bränna dina pengar på!? nä nu jä****....
:)

2008-02-26 @ 12:35:06
Postat av: Jerk

billiga böcker..du vet sånt som man läser och sedan blir upplyst..och så mycket pengar tänkte jag inte bränna i år, bara ett par böcker, men då vill jag veta vad som finns...
Sluta läs bloggar på arbetstid nu ;)

2008-02-26 @ 13:19:02
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Mel

Jag smet i väg och köpte en bok, en riktig nördbok! En historisk kartbok så nu kan jag sitta och nörda mig med massa gamla kartor från hela världen.

2008-02-26 @ 14:08:06
URL: http://www.mystreetishere.blogspot.com
Postat av: Jerk

Det är ju det som är så underbart med bokrean..jag hittade en biografi om en okänd basebollspelare som jag blev väldigt sugen på att köpa :)

2008-02-26 @ 14:23:29
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Sivan

Jag i mitt mest ofokuserade hungriga jag gick omkring på ICA Maxi och såsade på. Stötte på en massa trevliga bord med reaböcker. Kikade, lade ner några i korgen, kikade ännu mera, hittade fler osv. Så när jag lämnar boktorget och går vidare mot maten fick jag syn på skylten: "OBS: Bokrean börjar imorgon! Ordinarie priser gäller". Vafasen? Hur ska jag som är så förvirrad och dagvill hålla koll på när bokrean börjar? Säger du att det är tisdag på en fredag så är det antagligen en tisdag. I do not know. Poäng: Ge fan i att luras och ställa iordning bokrean innan den börjar. Och jag har inte heller fått några bokrea-blad. Kan det vara för att Sonja precis smällt upp en blompyntad lapp med budskapet: "Får vi reklam får du spö!" ? Eller det står "Ingen reklam, tack!" Men det betyder ju samma sak. Bokreakatalogerna borde dock inte gå som reklam utan som hushållsnödvändig information.

2008-02-27 @ 00:41:02
URL: http://sexhumorfylla.blogspot.com
Postat av: Jerk

Näe, så får man inte göra..jag har ingen sån lapp, så jag får reklam hela tiden..men inte någon tidning om bokrean..jag är grymt besviken..får nog knalla till akademibokhandeln efter jobbet idag och se om det finns någon katalog där..så kan jag sätta mig och kryssa lite på vägen hem..eller så fortsätter jag förbanna dem istället..

2008-02-27 @ 09:19:59
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback