I eftermiddags var hon riktigt billig...

Imorse var jag snäll och lät dotra sova en timme extra (ja, det var väl skönt för mig också att få ta det lugnt..)...tänkte bra karma belönas..

Jo, tjena...när vi skulle gå hem från jobbet gick jag in i samtalsrummet hon suttit i och kollat på film..kolla så att hon slagit av tvn och sånt..men, jävla satunge..

Tror ni inte på fan att hon skrivit sitt namn på väggen..med whiteboardpennan..när hon insett vad hon gjort har hon försökt dölja det genom att skriva Emelie istället för Emma..som om jag inte skulle förstå??

Jag sur som fan undrar vad fan hon håller på med...hon reagerar med tystnad..pinsamt likt hennes pappa..jag gör samma sak..tystnar istället för att förklara...och då blir jag ännu surare..det blir en riktigt tyst hemresa med tuben...

Sen utdömer jag straffet..hon får plocka ihop sina grejer och packa väskan och så ska hon vara i säng senast kl.20...skitbra straff..jag bor i en etta..hon ligger och kollar på CSI NY just nu..lite svårt att hindra det..jag vill ju se på det..

Och nog fan måste jag packa om resväskan imorgon också..för den går inte igen..

Ibland är det smärtsamt jobbigt att inse vad ynka fyra sekunder kan leda till..

Å andra sidan är jag, efter att kvällen till ära bjudit på tacos, fortfarande hennes favoritkock...

Kommentarer
Postat av: Glimra

Hahaha vad underbart. Det är klart och tydligt vem hon brås på i alla fall... :) En undanflykt á la Jerker är vad jag kallar det där med Whiteborardpennan... :D

Postat av: Jerk

Hmm..Jag börjar bli orolig för hur väl du känner mig Glimra..det positiva med hennes fadäs är att hon är extra gullig mot mig efter det :)

2008-02-19 @ 09:29:19
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Märtha

Gillar du Per Morberg?? jag ÄLSKAR honom och kollar alltid på hans program. En vacker dag ska Per och jag bli kompisar!

2008-02-20 @ 09:13:00
Postat av: Jerk

Per Morberg är en hjälte..det är högtidsstund varje torsdag kl.21..jag tror inte jag och Per skulle bli kompisar, han tycker nog jag är en fjant :)

2008-02-20 @ 11:33:51
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback