Jag missade Per ikväll..

Vad blev det för mat egentligen?
Jag fick ett samtal efter träningen och drog till Faros för 1 öl med Mini och Julle..för första gången i livet blev det just en öl..som Mini bjöd på..en trevlig timme med skitsnack..

Men, jag missade Per..måste kolla när reprisen är..

Och imorgon kommer dotra..fick till slut tag på hennes mor och fick även reda på när hon ska åka hem och vem som hämtar henne då..vi ska på curling i helgen..är det tänkt iaf..grabbarna spelade lite dumma tider, så vi får se hur det går..

Nu sitter jag och svettas över vad vi ska äta till middag..det lär bli mycket älgkött, men vad? Och det blir fyra middagar...shit vad jag får anstränga mig för att få fortfarande få omdömet "Du laga bäst mat i världen pappa"...

Gick även förbi Nackas hörna två gånger..gick förvånansvärt bra..jag trodde jag skulle bryta ihop totalt, men det blev bara lite sorgligt...sorgligt över förlusten..får väl vara glad över att jag inte låg på backen och kaskadgrät iaf...


Kommentarer
Postat av: mini

ses ikväll då?

2008-02-15 @ 12:53:46
Postat av: Jerk

om inte dotra är för trött så tror jag bestämt att vi ses ikväll..nu ska jag dra ut till flygplatsen :)

Postat av: Blue

Men du...
nu har jag fixat en annan "musikvideo" med en annan låt... förmodligen har du tränat till den med då förstås, men det är ju inte mitt bekymmer... ;)

2008-02-15 @ 13:36:23
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

får kolla senare ikväll då..eller imorgon..beror på ;)

2008-02-15 @ 18:31:59
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback