Loneliness is better when you're not alone..

Det är väl bara att erkänna..BWO var bästa låten ikväll..då är jag ändå inte särskilt förtjust i den knarkpropagerande smålänningen..man snackar inte skit om Carola ostraffat..

Förstår nu hur gammal jag är..det är alltså 25 år sedan jag blev förälskad i henne..

Ja vadå? Sanslöst vacker och en rejäl pipa har hon..

Att hon är en riktig nötknäppare? Religiös?

Seriöst, när var det senast du träffade en vacker tjej som hade alla getter hemma? Man får välja helt enkelt..vacker och mentalt utmanande eller intressant inre och fysiskt vrak...ingen kan få allt...någon kanske har nästan allt, men aldrig precis allt..det vore för mycket..

Å andra sidan så borde det finnas någon som fått allt eftersom jag inte fått något..varken utseende eller personlighet..eller någon som helst status..mitt enda hopp är att bli snuskigt rik på Lotto..

Det gör mig riktigt orolig..Vad är det i så fall för fel på Nour El-Refai? Hon är galet snygg och riktigt rolig..hon kanske inte har 08-dialekt, men det funkar ändå..Ja, rolig...hon har det mest hopplösa jobbet i medie-Sverige..bakomkulissernadirektefterframträdande-intervjuer..det går inte att få det lyckat, men ibland får hon in något roligt..det är i princip omöjligt..

Men någonting måste det vara..Undrar om hon hör röster inne i huvudet? Om hon tillber Moby eller vad det är. En sak är klar hon kan inte vara det vassaste verktyget i skjulet...då är det något fel...hon kanske är hermafrodit??

Det enda jag vet är att ingen kan vara så perfekt som hon verkar...

Kommentarer
Postat av: Cliff Hanger

Jag antar att du inte skulle stämma Nour om hon flashade brösten för dig (vilket en annan man gjorde...och fick rätt...Nour fick böta)?

Postat av: Jerk

Näe, det skulle jag verkligen inte..skulle antagligen gå ner på knä och tacka gud :)

2008-02-24 @ 20:20:13
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback