Positivt mitt i bedrövelsen..

Den här veckan har jag kommit inom flextiden varje dag, tre dagar har jag varit på kontoret före kl.9..de som inte förstår hur stort det är har aldrig sett mina flextidsrapporter..

Lustigt nog har det inte ens varit drygt..det har funkat hur bra som helst..jag har till och med varit positiv på jobbet..jag undrar vad de har gjort med kranvattnet egentligen? Den blonda Controllern har varit orolig för min hälsa..

Då är det ändå lite synd att titta i flextidsrapporten för februari..jag kom in i månaden med +/-0..jag avslutar den med -14...min årliga vinterdepression kunde inte hålla sig borta i år heller( i år kändes det iaf som att jag hade en anledning att vara deprimerad..det går framåt)..nu har jag iaf haft den och ser fram emot när jag blivit nog smal för att kreera en ny ölmage...

Positiva tankar..det är ändå 08:ans år och i eftermiddag kommer min dotter igen...vi ska se på bandy ikväll, men jag vet inte än om det blir tv eller live...

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Starkt jobbat. En kortare sväng av depp är bara skandinaviskt.
Kul med dotter och bandy. Hoppas det blir bra match.
Ha det gött!

Postat av: Jerk

jo, depressionen varade bara ca 2 veckor i år, så det är väl bättre än ifjol iaf..
Hoppas också på en bra match
Ha en bra helg :)

2008-02-29 @ 12:24:00
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Anonym

Fan va gött med bandy. Klä på sig ordentligt, packa portföljen med diverse dryck och annat. Synd bara att det inte finns några lag värt namnet i Göteborg.

2008-02-29 @ 13:21:08
Postat av: Jerk

GAIS får väl shapa upp sig igen..eller Kungälv, så finns det något i närheten iaf..nu har det inte varit sånt väder att man behöver klä på sig den här vintern så..
Fast det blir nog tvn ändå..jag sa inget till dotras mor innan hon åkte och hon lär inte packar ner någe varma kläder..

2008-02-29 @ 14:29:04
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback