Skinn är död, länge leve Da Jerk

Det är bara att inse...korpinnebandylaget har dött sotdöden och kommer aldrig återuppstå..

Vi började som Dålä IBK (därav den underliga
URL:en..å och ä finns ju inte)..efter att ha insett att motståndet blev alltför tufft i den nästlägsta korpdivisionen bytte vi namn till Skinn och fick börja om i den lägsta igen och firade så enorma triumfer att vi kom tvåa i serien..

Annars började bloggen med att Coach Kenny tvingade mig...jag skulle börja blogga om laget..allt mitt slit med matchrapporter för Malung FC och Maltes skvallerspalt hade givit resultat...äntligen skulle jag bli publicerad..på nätet då..och inget betalt fick jag...då heller...

Veckan innan jag började blogga hade jag gjort 5 mål i en match (plus 1 assist, vi vann med 8-1) och hade hybris..naturligtvis..
De första bloggarna jag fastnade hos var Vonsan och Chulls...och Nippertippan..sedan dess känns det som om jag läst hundratals bloggar..många har lagt ner (Märtha, Marla, Nattbussen..kom tillbaks!!!)..Vargakvinnan är på sin tredje bloggportal (som jag följt), Gustav Gelin fjärde(?)..jag var under ett svagt ögonblick på väg till wordpress (http://jerka.wordpress.com ) det sprack då jag aldrig fick till utseendet riktigt..å jävlar vad jag slet med det..i 30 minuter..

Sen har jag faktiskt en hemlig blogg också..som ingen får tillgång till..som jag funderat på att flytta till..främst för adressens skull..men inte orkat..för då måste jag fixa till allt..helst skulle jag haft med alla drygt 1400 inlägg också..iofs..den hemliga skriver jag inte i nu ändå..det var bara ett test, men det blev ganska tråkigt..upptäckte att jag blivit kommentartorsk...

Men, sagan är väl slut nu förstår jag..blir nog ingen mer innebandy i korpens regi..det får räcka med innefotboll och fotboll på grus antar jag..då under namnet Malung FC..

Citatet i headern kommer från en feg, anonym stackare som ville läxa upp mig när jag var bedrövad i februari..jag är alltid deprimerad i januari-februari (någon av månaderna, det varierar lite) och den här gången kändes det lite mer hopplöst än vanligt...men att kalla min blogg patetisk är ändå att skjuta i öppen kasse...jag har varit kung av patetik sedan -93..typ

Jag kunde iofs även ha valt denne fegis "välmenande" råd i headern istället "skaffa Dig ett liv...börja gå i terapi....väx upp"...får för mig att det är en hon som skriver så.."hon" har en fäbless för att skriva Dig, Du, Ditt med stor begynnelsebokstav, vilket får mig att tro att hon inte är så hemma på det svenska språket egentligen..

Fast ska jag vara riktigt ärlig har jag givetvis ändrat namn enbart för att komma högre upp i Beerbellys länklista (som är i bokstavsordning)...ett tag tänkte jag kalla bloggen 111Jerk...men det var liiite för mycket..

Så Skinn är död, länge leve Da Jerk...

Forza

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Hehe Forza Da Jerk. Ska ändra namn hos mig så du avancerar i listan förstås.
Ha en bra fortsättning på helgen.

Postat av: Blue

NEEEEEJJJJJ vad har du gjort!!!!

Det SKA stå "vem fan vill läsa en blogg om innebandy" och inget annat.

Du rubbar mina cirklar nu... jag har snart inga cirklar kvar jue.

Panik.... panik..... panik.... ;)
Fast det är ju din blogg.. du gör ju som du vill. Jag kommer väl läsa här ändå... men en epok har gått i graven nu...

Ähh jag svamlar som vanligt massa skit. Återgår väl till mitt packande... ser inget slut på skiten ärligt talat just nu.

t j i n g e l i n g

2008-02-24 @ 10:43:19
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

BB: Tack så mycket..har tittat in hos dig och jag är nöjd :)...söndagen har faktiskt varit otroligt bra..
Blue: Trygghetsnarkoman någon? ;)

2008-02-24 @ 20:21:58
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Anonym

Japp... jag behöver mycken trygghet.

2008-02-25 @ 16:51:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback