Tisdag..snart helg..

Anledningen till min paus förra gången var att bloggen blev så gnällig..det blev mest försova sig, tråka på jobbet, äta, tråka lite mer, träna, hem sitta i soffan, äta, försöka sova, misslyckas, gnälla och dagen efter började det om..

Blev jävligt trist..inte ens jag som är den som älskar mig själv mest av alla (antagligen den enda också) tyckte det var särskilt kul att läsa om vad jag hade för mig..

Så jag pausade lite..för att göra pausen lite roligare..körde jag en drama-queen paus..inte säga någonting till någon..för att se om jag var saknad av någon..suck..vråltöntigt, men va fan..någonting ska jag väl roa mig med..

Meningen var också att jag inte skulle läsa några bloggar överhuvudtaget..få en rejäl paus...det misslyckades totalt, tror jag läste fler bloggar än någonsin..

Huvudet skulle rensas..inte ens det klarade jag av..de två hjärncellerna kunde inte enas om hur det skulle gå till och det är nästan lika rörigt i huvudet som det var innan jag pausade..men bara nästan...

Nu har jag iaf kunnat inaktivera "åh vad jag saknar henne-avdelningen" och kunna lägga resurserna på Bajen-avdelningen, planeringen är i full gång för hur jag ska lyckas se varje hemmamatch i år..tyvärr kunde jag inte flytta över hela avdelningen direkt..några av mina trognaste medarbetare har fått starta upp sin gamla avdelning igen.."jag kommer aldrig hitta någon, alla tjejer hatar mig-avdelningen"..men de är i princip självgående där och är redan fullt upplärda, så jag hoppas kunna flytta över ett par till Bajen-avdelningen snart...

Det finns även planer på att öppna upp en ny avdelning.."Jag hatar alla kvinnor-avdelningen"..jag har inte riktigt bestämt mig än, den kanske redan kan sorteras under "Bittrast i världen-avdelningen", som är den största avdelningen på företaget och det känns lite dumt att behöva utse en ny avdelningschef igen..ledningsgruppen börjar växa sig alltför stor..

Den avdelningen som saknas mest av allt och inte har lyckats komma igång på flera år trots mängder av annonser och väldigt generösa förmåner och arbetsvillkor är PR-avdelningen..jag hade en kille som mot bättre vetande tog på sig jobbet för ett par år sedan, men han hoppade av efter ett par veckor och sa att det var det mest omöjliga uppdrag han någonsin haft..den killen försöker just nu mäkla fred i mellanöstern och anser att det är större chans att han lyckas med det än det tidigare jobbet..

Näststörst av avdelningarna har alltid varit Avdelningen för Sexuell frustration..det verkar däremot som samtliga på den avdelningen varit i Thailand eller något sånt, för jag har inte märkt av dem på länge..kanske de åter vaknar till liv nu när jag lagt ner kärleks-avdelningen..den avdelningen är nedlagd för gott. De värdelösa människorna som var där har fått kicken..tveksamt om någon av dem kan hitta en framtid på det här företaget..skulle vara i avdelningen Sup & utnyttja, men den är inte aktuell för uppstart den närmaste månaden...

Jag kanske får inse att den biten aldrig kommer bli framgångsrik..men nu är det dags att börja planera våren..jag hoppas ha mer info om säsongskortet i mailen när jag kommer hem ikväll..sen ska semestern planeras också..den enda ursäkten för missad match är älgjakten..

Kommentarer
Postat av: Blue

Avdelningen för självironi har varit på utvecklingskurs ser jag.... ;)

Underbart inlägg.... där har du allt tänkt till... hihi

Postat av: beerbelly

Håller. Älgjakten står hägt i kurs. Ha en bra kväll.

2008-02-12 @ 21:46:35
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Blue

Men vilken bra ursäkt du hade då.... dra ner ljudet då och titta ändå.... *stirrar uppfordrande* ;)

2008-02-12 @ 21:56:25
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

Blue: Yup, och jag hade ytterligare ett lysande svar på det, men det har försvunnit i tvätten :)

BB: Jo, älgjakten går ju först..jag har ju både september och oktober dessutom :)

Blå (igen..): Jaja..när tvätten är klar kanske.. ;)

2008-02-12 @ 22:25:10
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Stefan

klockrent och bitvis genialt. önskar att jag hade författat detta. håller med Blue.

2008-02-13 @ 12:24:30
URL: http://www.sugbloggen.se
Postat av: Jerk

Tack Steffo..jag hann ju skriva halva inlägget innan jag växlade in på det andra..synd nog..hade jag orkat tänka efter hade det kunnat blivit riktigt bra..

2008-02-13 @ 18:05:14
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback