Bra början på veckan..verkligen..

Demonerna som jag fick iväg i slutet av veckan dök upp igen inatt..efter fotbollen..trött som satan...skönt att sova..otroligt nog ingen ångest för jobbet..då dyker de jävlarna upp...

Helt utan förvarning...de tog en ny väg den här gången och helt plötsligt är de där..insåg redan halv tre att det var meningslöst att försöka stå emot..tog med mig täcket till soffan och slog på datorn..försökte skriva ett inlägg, men även webblogg var emot mig i natt..

När jag surfade in på text-tv insåg jag att Australian Open börjat..perfekt..slog på Eurosport..tennis brukar fungera sövande..så också i natt..somnade in på soffan vid halv fyra på morgonen..

Tyvärr gjorde ju det att jag inte orkade kliva upp i tid i morse..klev in på jobbet kvart i tio idag...ganska nöjd med det ändå..det kunde varit mycket värre...och träningsväskan är packad..det kommer tränas ikväll..förhoppningarna är att jag då ska vara så trött att jag somnar innan demonerna vaknat..

Kommentarer
Postat av: ema

Jobbigt med demoner. Men när man umgåtts med dem tillräckligt länge börjar man kunna deras rutiner. Surt att de också lär sig nya knep, men men får försöka hålla sig steget före bara.

Postat av: Jerk

Jo, jag trodde ju jag visste deras rutiner, men de lurade mig..tror jag lurade dem med tennis på tvn..får se hur det går inatt..

2008-01-15 @ 00:06:28
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback