Hon lever visst..skönt..

Efter en timmes harvande på innebandyplanen i eftermiddag (jag var varken dålig eller bra..mest ointresserad..) så passade jag på att ta ett 45 minuters pass i gymmet också..hade trots allt inte så farlig träningsvärk från i måndags...suck..det märks att det var länge sedan jag styrketränade..

Nu har jag världens träningsvärk...när jag kom upp på jobbet efter att ha plågat mig fick jag ont i bröstet..alltså inte ont i bröstet som i hjärttrakten utan ont i bröstet som i där jag borde ha mina bröstmuskler..det verkar som jag väckt dem...och jag kan knappt röra armarna längre...det ska väl förhoppningsvis vara värt det..till sommaren eller så..

Behövligt är det iaf...jag vill inte dö vid 45...eller ja, jag har nog egentligen inget emot det, men jag vill ha roligt innan dess..inte sitta med diabetessprutan i 10 år först...jag vill var patetisk och ragga småtjejer och sen dö i syfilis..inte dö av fetma..

Bekräftelsehoran i mig är iaf lite nöjd över tjatet om att jag inte ska med på firmafesten imorgon..VDn tycker jag är principfast på fel saker..och osolidarisk..den gamle moderaten snor vänsterns favoritord för att övertala mig..han och GKAM:en kör också med att jag kan missa hur många heta dejter som helst om jag inte går..jag svarar att hon jag vill träffa inte kommer vara där...när jag förklarar min vita månad tycker de att jag kan gå dit nykter..och vägrar lyssna på mig när jag säger att det är tråkigt att vara nykter..till och med den glittriga Controllern tycker jag är dum i huvudet som inte går och får se en föreställning, äta lite gratis mat...men men..vit månad..jag ska gå på spinning istället...

Fast, bekräftelsehoran mår ganska bra över tjatet...

Kommentarer
Postat av: Blue

Ja kan du inte röra armarna så kan du förhoppningsvis inte lyfta luren och beställa en pizza heller... haha

Eller svulla nåt annat för den delen heller.

Så det måste ju betyda dubbelt så positivt... du ser jag är en jävel på att hitta positiva saker... om jag bara kunde hitta dom lika lätt till mig själv så vore allt toppen...

Postat av: Jerk

Hade ändå inte tänkt svulla så det kvittar väl..men tack ändå :)

2008-01-16 @ 22:52:26
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Anonym

:)

japps man ska gå på första känslan... det vet du väl... YB är precis den det är det... mug shot från när hon krockade eller nåt sånt.

2008-01-16 @ 23:37:32
Postat av: Jerk

shit, vad jag kan :)
Men förstå vilken tid det tog innan jag fattade din kommentar..

2008-01-16 @ 23:49:33
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Anonym

Tankeverksamhet... jobbigt ibland... *asg*

2008-01-16 @ 23:56:56
Postat av: Jerk

Det blev ju inte lättare av att du står som anonym ;)

2008-01-17 @ 10:14:05
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback