Hur tänkte doktorn??

"Jag har gråa dagar och svarta stunder. Jag är inte lycklig. Dock känner jag ingen som jag ville byta med; mitt hjärta krymper ihop vid föreställningen att jag kunde vara den eller den bland mina bekanta. Nej, jag ville inte vara någon annan"

Det är jobbigt just nu...jag är inte lycklig just nu..jag har värre sömnproblem än någonsin, min så välbeprövade lösning för att somna i min ungdom, att blanka hjärnan, funkar inte...hjärnan går på hyper...tänker fula tankar...diktar ihop fula scenarion..jag vet att det vänder, jag vet bara inte när..det plågar mig mest..det finns stunder av skratt, det finns stunder av funktion..sen kommer kvällen och det finns bara tid för svartsyn och dysfunktion...

Det märkligaste är att på jobbet funkar jag..hyggligt iaf..jag trivs bra med kollegorna, ändå ligger jag i sängen eller på soffan och nästan skakar av rädsla för att kliva upp..rädd för vaddå? Rädd för att inte glänsa? Rädd för att inte kunna hjälpa med någon fråga? Rädd för ansvar?

Jag vet inte, jag vet bara att även om jag alltid talat skit om mitt ointressanta jobb, så är inte det problemet egentligen..jag har alla chanser jag vill på det jobbet, om jag vill, om jag anstränger mig..jag kommer aldrig anstränga mig..jag kommer aldrig vilja...

Det finns egentligen bara en sak jag vill..det är samma som fuckar upp mitt inre just nu..förnuftet har en tuff match..men det måste segra..det finns inget annat..do or die...förnuftet kommer segra..det är därför jag tränar nu..för att förnuftet ska orka stå emot svartsynen..när förnuftet tvingat ner svartsynen på rygg och sparkat fanskapet mellan benen kommer jag må bra igen...jag tänker gå en match så fort träningsvärken släppt..sen ska de onda tankarna vara borta..dags för rosa fluffiga tankar igen..

"Jag tycker inte särdeles mycket om mig själv, varken skalet eller innanmätet. Men jag ville inte vara någon annan."

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Jobbigt med för mycket tankar ibland..
Hoppas du får en bättre dag imorgon!

Postat av: Blue

Kram på dig...

2008-01-11 @ 08:38:34
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

BB: Tack, det känns bättre iaf..fredag i luften, älgbiff på upptining..nu gäller det bara att få något gjort de här 9 timmarna på jobbet också..
Blue: Tack så mycket..kram tillbaks..hoppas det gick bra hos doktorn..

2008-01-11 @ 08:58:00
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: ema

tungt..
pepp!

2008-01-11 @ 16:03:36
URL: http://emas.webblogg.se
Postat av: Jerk

pepp pepp :)

2008-01-11 @ 17:09:04
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Mel

Vi har alla våra demoner att slåss mot, det gäller bara att komma på vilka vapen som är effektivast mot dem och komma i håg att plocka fram dem när de jävlarna kryper fram ur hjärnans mörkare gränder.

2008-01-11 @ 18:18:43
URL: http://mystreetishere.blogspot.com
Postat av: Blue

Jorå... det gick väl hyfsat.... jag blev fortsatt sjukskriven på samma nivå... och det känns som mest rätt just nu. Även om jag börjar känna att folk verkligen undrar när jag tänker göra rätt för mig igen. Kanske inte nån på jobbet men andra runt i kring.

2008-01-11 @ 23:16:01
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

Mel: att leva brukar hjälpa..i brist på liv får jag träna..det brukar hjälpa :)
Blue: Ja, när ska du göra rätt för dig egentligen ;)

2008-01-11 @ 23:52:10
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback