Hur tänkte jag egentligen??

Årtusendets första styrketräningspass är avslutat....det känns..överallt..

Undrar hur jag hade tänkt mig det här egentligen? Så svag är jag ändå inte..bara ta det lite lugnt, känna på maskinerna..blir nog bra..blir säkert ingen träningsvärk efter det..

Tjena...hur svag kan en människa vara och ändå gå upprätt? axlarna orkar knappt med ett mjölkpaket...magen och ryggen skulle man kunna tro har en del muskler med tanke på späcket de behöver bära på...icke då..helt slut i överkroppen var jag..

Det bästa med passet? Det var friskis..inget posh-gym...behöver inte skämmas lika mycket...och trots att det är januari var det inte överfullt, så det var ingen kö vid maskinerna..

Tydligt är iaf att det är välbehövligt..förstår precis varför ryggen protesterar på spinningpassen nu...så det är bara att köra vidare...minst en gång i veckan..

Imorgon är det innebandy..på torsdag spinning och på lördag innefotboll..kan vara bra för den här bedrövliga kroppen..

Ett skott i pannan är fortfarande välkommet, men det kan vänta till imorgon..eller på torsdag, då den riktiga värken sätter in...


Kommentarer
Postat av: beerbelly

Kanske öppnar lite väl hårt .. även antal pass verkar tungt ..
Hoppas det går bra och lättare för varje gång.
Ha en bra kväll med!

Postat av: Jerk

Nejdå..det är lugnt..det är bara ett pass mer per vecka än i december, så det är nog ingen fara..det är väl mest träningsvärken jag bävar för :)

2008-01-09 @ 05:00:32
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback