Ok, alla i en kör: Söndagsångest!!!

Imorgon är semestern slut..det är dags att bidra till samhället igen..som ett brev på posten dyker givetvis min light-ångest upp..

Jag vill inte..jag vill ligga kvar på soffan och kolla när Charlotte Kalla utklassar världseliten..och med tanke på min dygnsrytm lär jag sova 1-2 timmar inatt innan jag ska bege mig till helvetet...

Det börjar med att jag inte kan slå på datorn när jag kommer dit..för det sista jag gjorde 2007 var att flytta alla mina grejer till en ny plats..så det blir till att försöka koppla in datorn, placera ut allting, upp med urklippen på väggen och sånt..jag hade den nästbästa platsen på jobbet i mitten av december..nu sitter jag 3 meter ifrån vår VD..

Nåväl, när det är klart är det dags att slå igång datorn..öppna outlook och börja gråta..eftersom det har varit tävling i Vetgirigt-ligan under julen har jag varit in ett par gånger..det kommer vara minst 70 olästa mejl när jag öppnar programmet...sen ska det skrivas månadsrapport, lämnas in flextidsrapport och massvis med andra tråkiga grejer..plus att det säkerligen har hänt saker som inte syns i mejlen så kommer det garanterat vara en kö vid min plats...

Suck...men jag är iaf lös i magen och har ont i halsen..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Hahaha skön avslutning :-)
Det kommer bli en bra dag tror jag.

Postat av: Jerk

får hoppas det..bara jag kan somna så..sen är det väl ganska skönt att bli tvungen att koppla in dator och sånt direkt på morgonen..känns inte så jobbigt som gå igenom en full mejlbox iaf :)

2008-01-06 @ 22:49:02
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blingbling

Här har du en till som inte kommer att kunna sova i natt. Men jag mjukstartade förra veckan, så min inkorg har i alla fall inte svämmat över. När veckan är över firar vi med älgstek :D

2008-01-06 @ 23:06:15
Postat av: Jerk

Yup, det gör vi..fan vad jag önskar jag kunde sova nu..en film med Joan Collins, Shirley Mclaine och någon mer penschis på trean..ska det vara så svårt att somna då??

2008-01-07 @ 02:34:46
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Anki

Söndsgasångest existerar inte när man är student.

2008-01-07 @ 16:31:29
URL: http://markligt.blogg.se
Postat av: Jerk

Ibland var det skönt att gå i skolan..fast jag hade jämt morgonångest då så..nej, inte högskolan så höga studier har jag inte..bara gymnasiet..
Skönt för dig Anki att slippa det..

2008-01-07 @ 17:59:50
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback