Präktiga Jerker, ja det är präktiga Jerker...

Hittade ingen som kunde följa med på hockeyn..förutom alla jävla "stå upp-hyllningar" för att jyrgårn ledde (vägra stå, så jag såg inget istället) var det en helt okej match..Lahti var som alltid en urusel domare, men idag fanns det inget behov av att bli förbannad och kalla honom hora..jag bryr ju mig egentligen inte om något av lagen...Daniel Larsson i jyrgårdskassen har iaf spelat i Bajen, så jag var nöjd med att han höll nollan..

Och jag hann nästan in på läktaren innan spelarna kom in på isen...var tvungen att köpa popcorn och läsk först..var skapligt tom i magen efter innefotbollen..

Hur den matchen gick? jodå..ganska skapligt, tyckte vi var lite bättre än motståndarna..kom igen, ärligt nu..förlust med 4-2...jag hade 4 skott mot mål...ett riktigt lortskott..ett precis över...en i ribban och ett guldläge som tog i kryssribban..man kan nästan med fog säga att jag var skillnaden mellan vinst och förlust idag..och inte på det positiva sättet...

Nu ska jag äta pizza...ser det som att jag går plus ändå, har för andra dagen i rad tackat nej till öl..och så har jag mer än 16000 steg hittills plus en innefotbollsmatch...gått över den där jävla Skanstullsbron tre gånger...imorgon tänker jag inte göra det..frågan är vart min promenad ska gå?

Kommentarer
Postat av: Blingbling

Själv gick jag till Hornstull, men tog bussen tillbaka. Gud, jag är så lat. men jag var galet pissnödig också. Skyller på det.

2008-01-27 @ 22:32:55
Postat av: Jerk

haha..det är okej att skylla på det tror jag? Jag gick till Tanto och vände sedan tillbaks, så jag fick solen på båda kinderna :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback