Sammanfatting av 2007-den korta versionen..

Fan vad roligt...jag skrev ett jättelångt inlägg om året som varit...om toppar och dalar..insiktsfullt, roligt och nästan djupt...webblogg tyckte visste att jag skulle bli utloggad under tiden..hela skiten försvann..så ni slipper läsa det hela...
Iaf..lite snabbt då.

Jag öppnade året med att nästan skära av mig fingrarna när jag försökte öppna en sojaflaska på trettondagen..ovanför skärsåret på högerhandens långfinger saknar jag fortfarande känsel..så här i efterhand skulle jag givetvis gått till doktorn..så hade jag kunnat få lite extra pengar nu under vintern...för mina men efter olyckan..

Sen var det en massa text som jag hoppar och går direkt till toppar och dalar istället...

Dalgångar:
Jag misslyckades för 9 året i rad med målet att bli beach-klar...nu väger jag precis lika mycket som ifjol vid den här tiden..men till våren då jävlar..
Min lön..jag lyckades visserligen under den fyra månader långa förhandlingen att dubbla min höjning, men lönen är fortfarande på tok för liten..hade jag inte varit så bekväm av mig hade jag redan suttit på en ny arbetsplats och plågat dem med svordomar och sexistiska kommentarer..
Annars var året ganska hyggligt..att jag försov mig hela tiden under vintern är liksom normalt..

Toppar:
Min dotter efter Gais hemma i oktober: "Pappa, det här är den bästaste dagen i mitt liv"..jag höll på att falla i gråt..så vackert och hon tycker fortfarande att jag lagar bäst mat i den här världen..så den dagen och min dotter mest hela tiden var riktiga toppar..
Ekonomiskt har det här året varit bättre än 2006..lite har det väl att göra med den ekonomiska doping jag gjorde i början av maj när jag tog ett lån på 50000 för att betala en räkning på 2300 (ja, jag betalade av datorn och lite annat också..lugn bara, jag är inte helt tappad bakom en vagn)..
Klaksvik på midsommardagen på ett ödsligt Råsunda känns lite som en topp också..Det är jag som är Hammarby..
I början av november fick jag en förvirrad kommentar..det ledde fram till en kyss vid Nackas hörna den 15 november..2007 års absoluta toppnotering..så lycklig som jag var efter den kvällen vet jag inte om jag varit någon gång..Hon är helt underbar...

Så, 2007 slog 2006 med hästlängder..fast 2006 års kommentar "Je e sö köt sö je höll på å gnögg mig genöm madrassa" är fortfarande en vinnare..i år slapp jag iofs ragga på unga värmländskor utanför fyllecellen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback