Snart hemma barn..

Ska egentligen packa nu...imorgon lär jag vara för trött för att göra det..

Det har alltså blivit dags att vända sig söderut igen..bort från lugnet, bort från 1000 steg om dagen, bort från stå och titta ut genom köksfönstret och titta på de nio rådjuren som äter hos grannen, bort från snö och kyla (vilken lögn..när jag gick av tåget i Mora den 23:e var det nog 10 minus och snö ute..sen vände det..det har visserligen snöat någon decimeter, men mest har det regnat och varit plusgrader..tur det iofs eftersom jag aldrig hittade några vinterskor..å andra sidan..vem bryr sig? Jag har knappt varit utomhus, har jag inte varit bakfull har det varit för dåligt väder eller för skön säng..)

Tillbaks till hets och stress, tillbaks till TVn, tillbaks till snabbmatsställen, tillbaks till bredbandsvärlden, tillbaks...

Jag lär vara för trött för att jag på ett obegripligt sätt lyckats vända dygnet rejält..somnar tidigast kl.6 på morgonen..sover 4-5 timmar och kliver sedan upp..kan ändå inte somna i tid om kvällarna..och det är inte tvn som håller mig uppe..vi har ju ingen just nu...det är tankarna...kan de ge sig nu ett tag..jag vill sova ikväll..

Nåväl, på måndag ska jag börja jobba igen då lär väl tankarna försvunnit totalt och jag sitter där som ett hjärndött fån..

Kommentarer
Postat av: Miss UD

En annan sitter redan vid sitt skrivbord.....

2008-01-03 @ 09:39:41
Postat av: Jerk

Och det är sådana kommentarer som gör mig lite lyckligare :)...jag vill aldrig återvända till mitt skrivbord..jag borde nog skrapa klart lotterna jag fick för att se om jag behöver det :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback