-Nån måste ju jobba och dra in pengar till företaget..

Det är alltid ett himla snack om hur sent jag kommer på morgonen och om hur länge jag sover...imorse tänkte jag kliva upp lite tidigare eftersom jag (hemska tanke) tänkt sluta onormalt tidigt för att vara fredag..det betyder att jag tänkt sluta redan vid 16..vilket antagligen ändå är sist av alla..

Så, efter att ha larmat av när jag lämnade kontoret halv sju igår kväll kom jag idag hit någon minut innan åtta och till min förvåning fick jag larma av....

Det betyder att alla dessa människor som ständigt retar mig kliver in på kontoret i runda tal 5 minuter innan jag är här..sen använder de resten av dagen till att smäda mig för att jag är så sen...

Utom idag då, då spelar de förvånade över hur tidigt jag är här..ja, en halvtimme tidigare än vanligt...ni däremot kommer vanlig tid..efter kl.8..

Till försvar för en..ska det sägas att sommarjobberskan tydligen var här i tid, men eftersom jag inte tänt lamporna på kontoret (det är betydligt trevligare med lite småmörker såhär på morgonen) så visste hon inte om det var avlarmat eller ej...det bildades en folksamling utanför dörren innan någon vågade gå in..

Dessvärre innebar det att hon anser att jag är skyldig henne 20 kronor nu, eftersom hon förlorade så mycket tid innan hon kom in...det låter som om jag får begära löneförhöjning, en 16-årig sommarjobbare ska inte tjäna mer än mig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback