Alla dessa problem..

Jag fick precis en "talang i ungdomsleden"..en sex-pluppsjunior...en sån kan man inte säga nej till, så jag sparkade George Frigård (eller vad han hette)..en gammal försvarare som inte spelat en match på två säsonger..truppen är full igen, men det är rejäl slagsida på den..

Jag har tre målvakter, 6 försvarare, 8 mittfältare och 3 anfallare..det är lite mycket mittfältare...7 av dem har sex pluppar eller mer, den siste är en 16-årig supertalang som gillar att träna..så på mittfältet har jag enbart lyxproblem, det är en perfekt blandning på ålder också, jag riskerar att tappa någon efter nästa säsong pga att han blivit för gammal, men jag har fortfarande bra spelare kvar..

Men försvaret..har egentligen bara en ungdom där..känns som om jag behöver värva lite till, får nog sälja min juniormålis..fast då har jag precis värvat en skadebenägen andremålis (billigt, så jag tyckte det var värt det) och kanske borde hålla på honom..

i anfallet har jag seriens bästa anfallare..han är bara 27 och håller länge än..jag har värvat en till i samma ålder, sen har jag en som är 30 och gör mål i varannan match han spelar..det räcker med tre stycken där..

Men mittfältet, hur ska jag få alla nöjda..jag känner mig ganska besläktad med en grönvitt klubb på min ö just nu..det är överbelastat på mittfältet..som tur är har inte Xpert eleven-säsongen dragit igång än, så jag har tid på mig att få till det här..

Trots att laget blivit bättre kommer det bli enormt tufft att försvara ligatiteln..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback