Oh, the joy..

Det är segt idag...grymt segt imorse och det var ännu värre natten som var..nu har tydligen sömnlösheten spridit sig till soffan också, jag låg och vred mig fram till halv tre någonting..

Följdaktligen kom jag in sent på kontoret...halv elva gled jag in, så snyggt man kan glida in halv elva på en förmiddag utan att någon höjer på ögonbrynen..

Regnet öser ner utanför och hade det inte varit för att jag inte hade någon lunch med mig (men orka laga mat när man kommer hem nio på kvällen) hade det inte gjort mig något..inte just nu då...men att tvingas ge sig ut i regnet för att få lunch var lagom roligt, när det sen visar sig att Svensk Kassaservice inte finns längre blev dagen än muntrare..jag behöver betala mitt jaktkort..jag måste få kvitto på att det blivit betalt, jag har fortfarande inte internetbank så jag kan få det där..var betalar man räkningar över disk i dagens Sverige??

Det är klart, ska regnet fortsätta så här är det frågan om jag verkligen ska gå över bron idag? Jag är rädd för att jinxa laget om jag helt plötsligt ändrar på mina ritualer, samtidigt är jag inte direkt intresserad av att sitta på läktaren dyngsur...problemen som jag har...och nu när jag skrev detta högg det givetvis till i magen, nervositeten gick upp i topp...hur fan ska Bajen kunna vinna mot ett lag som ligger sist i serien? På hemmaplan dessutom?? Det är omöjligt, det går inte, Petter är typ bäst i landet just nu, det finns inte en chans att det här går bra..

För att göra mer måndag av det hela...det verkar som om jag missar derbyt mot aporna i oktober, en titt i Hälge-kalendern och det ser ut som att jag istället för att stå och skrika på domare och motståndare just då kommer slakta älg..tungt, jag som trodde jag sett till att jag inte kommer missa en hemmamatch i år..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Betala över disk.. ja säg det. Du får fråga någon pensionär som ser oteknisk ut =)

Jag betalar på nätet och om de kollar mig så får de ta och kolla sina register om jag betalat istället. Idiot regel att man måste ha kvitto.

Ha en bra dag!

Postat av: Jerk

Det är en idiotregel och vanligtvis skiter jag i den, men just nu i år tänkte jag att jag skulle följa den..och just nu i år bestämde tydligen regeringen att svensk kassaservice skulle dö..får se om jag hittar något ställe annars får jag väl göra som vanligt..

2008-07-07 @ 14:52:40
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Är det ingen du känner som kan betala via nätet? Smart va? Jag är ett geni! ;-)

2008-07-07 @ 20:46:20
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Finns det säkert, men orka det..jag har iaf tid på mig..behöver inte betala förrän i början av september :)

2008-07-07 @ 23:32:26
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback