Scarred for life..

Dotra kommer imorgon iaf..skönt, hon blir kvar till måndagen..det betyder att jag måste skaffa biljetter åt oss..till Söderstadion, det är match på söndag...det som vore bäst är om det fanns en plats bredvid mig på norra, men jag får antagligen nöja mig med västra..det värsta är om vi inte får tag på platser där och måste sitta på Östra..det ser ut att vara en regnig söndag..inte roligt, inte roligt alls..

Men, det blir roligt att få hit henne..det var två veckor sedan nu..hon ska få smaka på min älggryta på lördag..hon frågade efter den sist hon var här..så jag är så illa tvungen att laga till den..imorgon blir det nog vanlig älgbiff..med klyftpotatis och rostad paprika..det är roligt att laga mat åt henne..hon älskar min mat (antagligen begriper hon hur man ska få fördelar i livet redan nu..hon är för guds skull av hon-kön)

Däremot är hennes mor högst troligt fortfarande surast i världen, jag fick ett till sms där hon ifrågasatte om jag överhuvudtaget bryr mig om min dotter..Que? Nej, men så måste det vara. Jag väljer att ta skit hela tiden från henne för att jag är masochist inte för att jag älskar min dotter..inte alls..det faktum att jag inte kan ta semester i juli och inte har kunnat det på många år har helt förbigått henne..dessutom så börjar min dotter skolan tidigast i hela Sverige, redan i början av augusti..det måste vara så eftersom jag tydligen har semester när hon går i skolan, eftersom jag har den i början av augusti måste det vara så..

Om jag bemött det här? Är du galen, när hon blir sådär ska man hålla sig undan innan hon blir än värre..hon måste vara jävligast i världen annars önskar jag en svängning i min sexualitet..

Och ja, jag är jävligt bitter just nu, jag blir fan det av sån här skit...jag är inte perfekt, inte i närheten, varken som far eller i övriga livet, i bästa fall kan man kalla mig för medelmåtta, men hon är fan ett monster när hon är förbannad, hon drar upp saker som inte har något med det hela att göra, riktar in sig på att förinta, inte på att lösa, noll tålamod och kan som sagt inte ta ett nej...

Om jag fått en störd bild av kvinnor? Säg det, jag kan inte svara på det, är inte alla kvinnor mer eller mindre märkliga? Det är såna kvinnor som hon som av någon anledning finner mig attraktiv, det är inte de kvinnor jag vill, så har det nästan alltid varit...det är riktigt jävligt störigt...någonstans måste det ju finnas en normal kvinna? En som har lite sunt förnuft..det kan ju inte vara vi män som fått allt förnuft?

Nåväl, om någon vecka har det här blåst över och hon tror att ingen skada har skett, jag har mindre förtroende än någonsin för henne..hennes utbrott denna gång är antagligen en blandning av att hon har svårt för att ta nej och att hon jobbat för mycket i sommar..hon pallar inte det och försöker få det att låta som om hon var någon sorts martyr...

Vi vet alla att det är jag som är martyren, som lider varje dag på jobbet och för varje sms jag får av dotras mor..

Kommentarer
Postat av: valp

usch det måste vara oerhört frustrerande.

vet hur kvinns kan vara och man vill ju bara be dom dra åt... men i detta fall blir det väl ännu svårare med tanke på dotra.

hoppas ni får en trevlig helg iaf :)

Postat av: Jerk

Det är ju det, hade det inte varit för dotra hade jag sluppit hennes mor i mitt liv, det hade varit skönt..men livet ska tydligen inte vara lätt..det är iaf max 11 år kvar av underhåll, sen kommer jag aldrig mer växla ett ord med henne, då kommer hon försvinna ur mitt liv..bara 11 år..

Vi får nog det trevligt, förhoppningsvis ska vi ju på Söderstadion :)

2008-07-18 @ 11:48:37
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: valp

11 år går fort :)

och örebro hemma i juli borde vara ganska lugnt?

2008-07-18 @ 20:14:24
Postat av: Jerk

jo, 11år går nog fort :)

Det var otroligt, fick tag på en biljett precis raden under min, så vi kan sitta på norra imorgon, så får hon se Charlie D igen..enda matchen hon var på ifjol gjorde han tre mål :)

2008-07-19 @ 00:38:01
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback