Sista veckan, sista veckan..

Nu är den äntligen här..sista veckan innan semestern..det är den här veckan som man enligt alla experter ska börja varva ner och inte slita i onödan..

Jag öppnar med att dyka upp halv nio..en måndag..och tänker fortsätta på den inslagna vägen fram till fredag, sen kanske, kanske jag kommer vara så pass ifatt att jag kan ta semester med nästan gott samvete (vetskapen om hur det kommer se ut efter två veckors frånvaro ger dock lite ångest..)..

För att fira detta köpte jag världens dyraste frukostmacka på Konsum (och varför får jag alltid kärringen som är långsammast i världen? Vore hon inte så trevlig skulle jag krevera redan i kassakön..som för övrigt bestod av mig..)..

Varför den dyraste? Precis vid de billigaste stod ett bombnedslag och valde sallad..jag ville inte fetto-sträcka mig över henne och förstöra hennes morgon..det hade iofs gjort min morgon, så det kanske var dumt att låta bli? Det blev iaf en ciabatta med pastrami och potatissallad...god visserligen, men för samma pris..äh, skitsamma..den var god, kvinnan var vacker, nu ska jag försöka vara positiv i en kvart till, sen har jag fullgjort min positiv-tid för en vecka..

Kommentarer
Postat av: Åsa

jeezzuuss vad du är mesig... dyraste mackan för en snygg brud. Shape up! :-)

Postat av: Jerk

Skulle jag knuffat undan henne då? Dessutom trodde jag inte den var så dyr, jag såg ett pris, men det gällde visst bara ost- & skinkmackan..

2008-07-29 @ 09:06:47
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Asch - knuffat och knuffat - typ "flyttat på"... :-)

2008-07-29 @ 23:31:28
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

men jag är en gentleman, jag gör inte sånt :)

2008-07-30 @ 08:55:07
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Det kostar att va en sån... och du fick det bekräftat med en gång. ;-)

2008-07-30 @ 23:09:09
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Yup, livet är hårt mot de mjuka :)

2008-07-31 @ 09:23:30
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback