Väx upp någon gång för fan!!!!

Dotras mor ringde...det är alltid illavarslande...hon frågade om jag kunde ta dotra till på tisdag förmiddag, jag sa nej och hänvisade till mängden arbete jag har (ärligt talat om jag inte jobbar helg innan semestern kommer jag inte komma ikapp..)...

Hur hon tog det?

Som den 31-åriga snorunge i trotsåldern hon är..slängde på luren och sen har hon mage att skicka sms och tala om hur "besviken" hon är och hur synd det är om henne som inte får någon semester och (det är fan det värsta) hon fortsätter med att Dotra inte kommer till helgen och sen är det blablabla...jag tänker inte på min dotter bästa och fan vet vad hon hävde ur sig för mer skit..hon har antagligen rätt, tänkte jag på min dotters bästa på riktigt (och inte bara något jag säger) hade jag antagligen sett till att få vårdnaden vid det här laget (sen om det verkligen är för dotras bästa är en annan sak..jag är ganska grinig av mig jag också)..

Satan i gatan, jag räknar inte mig som särskilt mogen, men hon är ju fan ett stycke i sig..31 år och inte lärt sig ta ett nej (hur tror ni dotra kom till egentligen?). Jag blir så jävla förbannad på det där sattyget till kärring, alltid så här, aldrig något annat..jävla white-trashsopa är vad hon är..jävligt underligt om man har svårt att lita eller tro på kvinnor efter att ha råkat ut för henne..hon är ogin, småsint och enbart trevlig när det passar hennes syften..

Hur det kommer sluta?

När jag lugnat ner mig kommer jag antagligen skicka ett sms som säger att jag tar henne till tisdagförmiddag...jag är fan för mesig..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Har du sms:at dotras mamma ännu? ;-)

2008-07-17 @ 20:14:39
Postat av: Jerk

jodå, skrev att jag tar henne till tisdag, men var tvungen att lägga till att jag tycker att hon ska lära sig att ta ett nej...så det kom ett übersurt mail tillbaks om hur jag inte bryr mig om min dotter..

Underligt om man får en konstig syn på det andra könet när man träffat en sån här..

Postat av: Susfu

Vill du ha full vårdnad?



Kram

2008-07-17 @ 22:06:26
URL: http://susfu.blogg.se/
Postat av: Åsa

Svårt det där... det är ju inte helt ovanligt att det blir tjafs om barnen i situationen som sådan, men det är lite lågt att beskylla någon för att inte bry sig om sitt barn, ett kanske inte så bra argument. Tycker du bryr dig helt perfekt. Tror däremot inte du kan dra hela kvinnosläktet över en kam på grund av ett enda mindre bra exemplar... ;-)

2008-07-17 @ 22:14:15
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Susfu: Nej, är inte ute efter det..tror inte det skulle bli bra heller, önskar bara jag slapp få värst utskällningen så fort jag säger nej en gång..

kram, hoppas bilresan till Skåne går bra!



Åsa: Nja, perfekt bryr jag mig inte, men det är inte på den nivån som hon får för sig när hon är förbannad..hon tycker jag ska slänga allt över bord och svara ja på allt när hon känner för det..

Om det bara vore ett mindre bra exemplar ;)

2008-07-17 @ 22:23:25
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Pappa som VILL ha sitt barn

Vilket jävla gnäll!



Ta hand om ditt barn och var jävligt glad att du har möjligheten att alls umgås med henne!



Sitta där och mjäka över "mycket jobb" är tamejfan bland det lägsta.



Oavsett hur dum i skallen flickans mamma är eller inte så är du jävlarimig ett praktexemplar!



2008-07-18 @ 15:31:48
Postat av: Jerk

Varför skulle jag inte ha möjligheten att umgås med henne?

Om du läser fler inlägg så ser du att jag var glad över att hon kom hit till helgen, vad jag inte var glad över var att hennes mor inte kunde ta ett nej och sedan som vanligt när hon är sur på mig börjar hota med att dotra inte skulle komma hit alls..

Jag "mjäkar" inte över mycket jobb, jag har mycket jobb och att då få ett telefonsamtal dagen innan dottern ska komma om att ha henne två dagar till är inte direkt bra framförhållning, när jag sen säger nej så slänger hon bara på telefonen i örat på mig och skickar ett sms om att hon inte kommer överhuvudtaget..ska jag inte bli förbannad då?



Förstår jag din kommentar rätt har du betydligt större problem med att träffa ditt barn? Jag beklagar det och hoppas det ordnar upp sig för dig..

Puss o kram

2008-07-19 @ 00:44:05
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback