Äntligen, tysk seger..

Jag sprang totalt 28 minuter av rundan idag...en förbättring med 7 minuter jämfört med igår..de sista minutrarna hade jag visserligen draghjälp..nån blondin som jag sprang förbi i början av rundan, men som sen gick ifrån mig när jag gick (jag går inte särskilt snabbt uppenbarligen), sen sprang jag nästan ikapp henne, men inte riktigt..våra vägar skiljde sig åt en vända, när jag sen kom upp på Skanstullsbron såg jag henne 50 meter framför mig och då var jag ju tvungen att springa förbi henne igen..

Imorgon är det vilodag...eller rättare sagt, tvätt- och strykdag...för en gångs skull inte mitt i natten, har tvättid redan kl.18...tänkte till och insåg att jag inte ville missa en minut av matcherna, då fick det bli så..hur jag ska få ihop full dag på jobbet är däremot ett mysterium..

Förresten, det har varit en strykande åtgång och nu är den schweiziska chokladen slut..inte tack till några feminina varelser dock..tydligen ingen som var lockad av lite (nästan) gratis choklad...istället har jag själv svullat i mig skiten..det är inte direkt någon slump att jag varit ute och sprungit två dagar på raken..kan jag fortsätta i den takten i tre år till kanske jag kan kalla mig lätt överviktig igen...

Om inte annat finns det hopp om ett Midnattslopp nu..väntar på att Åsa ska slå vad med mig bara...det är två månader kvar idag..jag borde kunna fixa det, jag har iaf skött mina förberedelser väl jag har aktivt sett till att vara pank hela sommaren så jag inte ska lockas till några extravaganta krogrundor eller utemiddagar..

Och med det avslutade jag gårdagen med att beställa hem skivor, mycket är jag, men smart verkar inte vara en av mina mest utmärkande egenskaper..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hade det inte varit för att jag precis skrivit mitt inlägg och för ett ögonblick är medveten om mina svagheter... hade jag nog inte hunnit läsa färdigt hela inlägget innan jag hade slagit vad. Försök om en vecka igen så är jag nog tillbaka i "stor-i-käften-tillståndet"! ;-)

2008-06-17 @ 09:31:08
Postat av: Jerk

Tror det räcker om jag skriver om inlägget imorgon ;)

Postat av: beerbelly

Sånt där med tjejer i spåret är trevligt men gör ju att man tappar sitt tempo helt. Eller ska jag vara ärlig så spelar det ingen roll annat än visuellet om det är tjejer eller killar. Tävlingsinstinkten är svår att jobba mot.

Starkt jobbat och får hoppas det blir 7min ytterligare nästa gång.

2008-06-17 @ 10:45:30
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Jo, men den var till hjälp igår, måste slå henne så då sprang jag ju lite till..hoppas också det blir bättre nästa gång..lustigt nog känner jag fortfarande motivation trots att det gör ont i magmusklerna varje gång magfläsket gungar i otakt..hoppas behålla det här i ett par veckor iaf, då bör det ha kommit så långt att det går automatiskt igen..

2008-06-17 @ 13:59:14
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback