Back in the city..

Tillbaks till en stad där kollektivtrafiken går under jord, så man slipper se solen..tillbaks till ensamheten som mestadels är självvald (sist jag kollade så går det faktiskt att lyfta telefonen och ringa själv)...jag tänker ändå inte missa att ta chansen att martyra lite eftersom ingen hört av sig och vill se Spanien-matchen med mig..

Boho..stackars stackars Jerk som inte har några vänner..

Fick ett varmt välkomnande när jag dök upp i den lilla staden igår..Näe, inte av min dotter, hon hälsade mig med ett avmätt "Hej pappa" när jag klev innanför lägenheten..men hennes mors väninnor och den enas två döttrar var mer entusiastiska...tills vi knökade in oss i bilen och det blev trångt..då var allt mitt fel..ja, se kvinnor..

Skolavslutningen var helt okej, jag tog en uppsjö av bilder..de flesta antagligen med ett mikrofonstativ skärandes genom dotras kropp...vem sa att jag inte kan fotografera??

Fick en lektion i Facebook av den barnlösa väninnan också..nej, jag har fortfarande inte gått med, eller tänkt gå med..

När jag gick ville den yngre av döttrarna ha en kram också..jag måste vara en underbar mansfigur...kan jag nu bara någon gång framkalla samma entusiasm ögre upp åldrarna så..(Beerbelly verkar ha samma problem om än från den andra delen av åldersstegen)...

Under hela tåget satt det en liten barnfamilj i sätet framför mig..en treårig unge som inte var tyst en sekund..tror att han på slutet försökte konversera med mig också..men då var vi så nära stockholm att jag agerade 08-coolt och bara ignorerade honom..jag var ganska trött på honom vid det laget...det är sött i en kvart med barn som pratar...sen överlever de bara om de har blodsband med mig..typ...om jag inte varit en sån mes..

Tågresan gjorde att jag missade första matchen ikväll..ser reprisen just nu så det ordnade sig...vet inte vad jag ska säga om Holland..de imponerar...jävlar vad de imponerar..de åker nog ut i kvarten..

Det är nog ändå bättre att sitta och se matchen i ensamhet..jag har som vanligt noll tro på Sverige och vid öldrickning försvinner allt fokus på matchen..den koncentreras istället på alkoholen..eeh, det vore iofs kanske bra imorgon...skitsamma..dricker jag öl och har roligt på Spanien-matchen kommer jag ju missa den sena matchen..så kan vi inte ha det..

Nu ska jag avsluta en MSN-konversation med några snälla ord, så mottagaren hatar mig ännu mer..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Låter som en bra skolavslutningsdag. Du fällde väl några tårar också? Det hör till.

I kväll får du fälla glädjetårar efter matchen också.

Holland ut i kvarten? My ass!

Postat av: beerbelly

Hehe dina beundrare verkar klart trevligare men det kan ha sina problem det med gissar jag.

Hoppas det blir en bra dag och åtminstone en hyffsad match.

2008-06-14 @ 11:09:24
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Åsa: Näe, jag är man..jag gråter inte..utom när det gäller sport ;)

Holland imponerar så väldiga att jag helt plötsligt börjar misstro deras chanser att vinna..sen ska vi väl vara ärliga och ändå tänka på att Frankrike var bättre än Holland i halva matchen men lyckades inte göra något mål..

BB: Nåja, trevligare..jag vet inte hon sa även "När jag ser Jerker spyr jag"..dagen har börjat bra, jag har lyckats övertala mig att inte kliva upp innan kl.14..matchen blir nog bra, men jag är rädd för att det inte kommer vara Sveriges förtjänst..

Ha det!

2008-06-14 @ 14:58:42
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Ärlighet är skitjobbigt. Åtminstone när det gäller fotboll...

2008-06-14 @ 15:54:00
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

ärlighet är alltid jobbigt när man inte talar med en hund..

2008-06-14 @ 17:59:42
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback