Duktig Jerker..

Jag gick upp mer än en timme tidigare idag jämfört med igår..ja, jag är nyss uppstigen..ja, jag försöker desperat vara tonåring...ja, det är patetiskt...ja, jag vet...ingen frukost har jag hemma heller (buhu, vad det är synd om Jerker idag då.)

Dessutom hade jag hoppats på dåligt väder idag..igår bestämde jag mig för att det var dags för en löprunda idag (ni vet springa 3 minuter och gå i en timme..) om det inte var dåligt väder, för då skulle jag gå till gymmet istället..det är dags för mig att shapa upp träningen igen..det får inte bli som ifjol, och året innan det och året innan det..jag går ner ett par kilo, tränar på bra till maj och sen helt lägger ner förutom ett par ströpass i november och så kör jag igång i januari igen med målet att den här gången ska det bli helt annorlunda..

Jag ska ju springa det förbannade Midnattsloppet också...om det nu blir av, som det känns nu kommer jag inte att springa det..

Nåväl, dags att ge sig av (börja regna, börja regna) för lite självkänsle-knäckande löpning och sen frukost...sen är det Söderstadion och HTFF, idag ska jag fan dit..pinsamt att jag inte var där förra söndagen!

Hoppas att alla mår bra idag och inte har sällskap av Kopparslagaren, eller fått besök av Dieselmannen inatt..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Diselmannen och koparslagaren var här en sväng inatt men jag skrämde bort dem med att vildsint äta en kebab med bröd =)

Hoppas du får en bra dag trots skitfotboll igår.

Postat av: beerbelly

Skitdommare menar jag förstås...

2008-06-15 @ 13:51:24
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

haha, tack Beerbelly, din gårdagskväll med alkohol gör att min "joggingrunda" idag känns ännu bättre..

Jag ser det som att Sverige nästan lyckades försvara till sig en poäng..rent krasst var Spanien värda segern (fast jag var lika jävla förbannad igår ändå..)

2008-06-15 @ 15:20:25
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: beerbelly

håller med. Det var inte orättvist med seger för spanien. Lite jobbigt att jag kollade med spanjorer bara. Med det laget sverige körde med hängde de med förvånansvärt bra.

Ha en fortsatt nyttig och bra söndag!

2008-06-15 @ 15:34:11
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Ja, nu får vi hoppas att de kan visa lite kuk på onsdag också, så får vi njuta av en kvartsfinal under midsommarhelgen..en kvartsfinal mot Holland..

Den nyttiga söndagen är sedan länge försvunnen :)

2008-06-15 @ 18:57:05
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback