Hej FRA, välkomna..jag har alltid viljat leva i en kommuniststat, nu är jag på god väg..

Idag kom jag in kvart över åtta...det blev oavgjort..T var med på samma tåg..hår får jag tacka SL som ställde in tåget före så jag inte vann..tack SL...

Fast det är klart, det vet väl staten redan om..de började antagligen samla in datan redan när jag loggade in..

Det är märkligt..jag har aldrig hört ordet användas så förr...Partipiskan..trodde det var copyrightat för sossarna, nu visar det sig att de liberala überegoisterna är lika mycket en skock menlösa får som sossarna..partipiskan..näe, varför tänka själv, varför stå för sin övertygelse..visst om de är arbetare som behöver jobbet för att få mat för dagen, men nu?

Orgelpipan från Västernorrland i morgonsoffan (statsministern kunde väl inte komma, han var nog för upptagen med att kokettera om sitt fotbollsintresse i Österrike..den första matchen du såg live och vi åkte ur, förstå vad du gjort!!)...centern är känt för att värna den personliga integriteten, hur kan ni ha röstat för den här lagen?
Sen börjar hon pipa med sin outhärdliga röst..jag pallar inte, klarar inte av att memorera då hon försvarar övergreppet..

Jo, jag är grymt sen med detta, men det pågår ju ett fotbolls-EM...hur ska man kunna engagera sig i något annat då?

Nåväl, om vi nu bara kunde stopp utförsäljningarna och förstatliga allt så har vi en kommuniststat när den är som sämst igen..med staten som lägger sig i allt...jag väntar på att de ska börja värva grannar till Stasi nu, så vi kan skvallra på varann..jag ställer mig först i kön som den lydiga medborgare jag är, med mössan i hand anmäler jag mig som angivare..

Trodde inte det var det här som de menade med de "nya moderaterna"...

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Än märkligare blir det ju när man inser att förslaget kommer från sossarna först. Alliansen brukar inte direkt ta och införa deras sämsta förslag.

Jag blir bara trött.. de är så jäkla dumma allihop. Bara makthungriga idioter. De skiter allihop fullständigt i hur det går för landet eller "väljarna" så länge de får sitta och gratis äta på vår bekostnad.

Postat av: Jerk

åh fan, näe de brukar vara riktigt snabba med att döma ut såna förslag (och tvärtom givetvis)..

Äta gratis? Undrar var man ansöker om en sån anställning? sen kan jag åka taxi gratis, för det är också kollektivtrafik som en miljöpartist en gång sa..

Fast det är ju skönt att ett sånt här beslut inte spär på politikerföraktet ;)

2008-06-19 @ 09:58:04
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Stefan

2008-06-19 @ 12:04:02
Postat av: Stefan

Trevlig midsommar på dig då Jerker,

Du kan ju alltid sätta dig i rondellen

vid Essingeleden,hörde att Fred asp skulle dit:=)

puss

2008-06-19 @ 12:08:12
Postat av: Jerk

Que? :)

2008-06-19 @ 14:08:19
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: beerbelly

hahaha ja det är kollektiv trafik. Jo hur man ansöker om en sådan anställning. I sverige verkar man ärva den. Det kan gå att gå med i ett ungdomsförbund och försöka mobba/dominera de andra att välja fram dig också. Sen är det en smal sak att låtsas bry dig om sveriges innvånare några månader innan nästa val. Lyckas du dessutom hålla en låg profil. Hålla med om rätt saker och rätt personer osv i 4år kanske man får fyra till. Då är man sannerligen i smöret och kan skita i allt.

Men jag bör tillägga att jag har allt förtroende för våra "folk"valda och "demokratin".

Finns ju ingen anledning att misstro någon där..

2008-06-19 @ 19:42:47
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Hm, ska frågan bror min om han gjorde så, han sitter ju i fullmäktige hemmavid..nu är det inte riktigt samma sak iofs, allt han får är bensinersättning..han har varken representationskonto eller kontokort..fast riksdagen, det vore något, schysst betalt och långa sommarlov..sen kan man tydligen vara hur frånvarande som helst när det är omröstningar :)

2008-06-20 @ 19:30:58
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback