Måndag eftermiddag..

..det börjar alltmer närma sig sportbaren och jag börjar alltmer vackla från mitt tidigare stensäkra "Jag dricker bara cola ikväll"...just nu är det mer "hmm, undrar om jag inte har råd med någon öl iaf" och sedan räknar jag pengarna jag har på mig...

Det slutar antagligen i en rännsten på Götgatan...och på något mystiskt sätt har jag lyckats hitta en lånehaj och lånat en massa pengar av honom, så imorgon när jag vaknar upp blir jag tvungen att snabbsälja lägenheten för en spottstyver..istället för det dubbla priset som jag borde få ut blir det så att det precis täcker det mäklaren ska ha och lånehajens anspråk, så i fortsättningen får jag sälja min kropp för att få logi för natten..

Eller så går jag hem med två öl i mig efter den första matchen och somnar under andra halvlek av Holland-Italien..ingenting är omöjligt..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Riktigt lovande matcher idag.

Rännstenen låter lovande. Så här på sommaren är det ingen katastrof direkt. Frisk luft mest :)

Ha det gött!

Postat av: Jerk

Fick precis reda på att vi har bordet under båda matcherna..går inte att dricka cola så många timmar..det blir alltså öl istället..nu ska jag in på banken och föra över pengar jag inte har..rännstenen blir nog bra, med lite tur kan jag få lite färg i ansiktet av morgonsolen :)

2008-06-09 @ 15:25:07
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: beerbelly

Fan va gött :)

Ser frisk ut när man är solbränd har jag hört.

2008-06-09 @ 16:18:22
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Åsa

Hoppas du förde över mycket pengar. Sportbar, fotboll och cola känns som inte aktuell kombination någonsin. Ingen som ens har tänkt tanken förut förresten... ;-)

2008-06-09 @ 17:28:53
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

BB: lyckades hålla mig upprätt..solbränna får bli en annan kväll :)

Åsa: Jag hade inte behövt föra över några pengar..mina 400 räckte precis..å andra sidan hade jag varit slagblack nu om jag inte fört över några pengar..

2008-06-09 @ 23:34:52
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback