Nu har jag den här vidriga semesterkänslan igen..

Tystnaden igår berodde inte på att jag helt plötsligt att jag skaffat mig ett liv (var det egentligen någon som saknade mig?)..nej, den berodde på att jag kom på ett inlägg jag skulle skriva, som vanligt när jag inte satt vid datorn..vad jag minns var det både tänkvärt och roligt (jo, historieförfalskning har alltid varit populärt), men jag kan vid mitt liv inte komma på vad det handlade om..

Jag tänkte jag skulle skippa att skriva om min löprunda (34 minuter, det går lättare och lättare) eller om hur jag lyckades bränna vid korv stroganoffen (ja, löken och falukorven då, men det blev klart ätbart ändå) eller om hur vi kanske ska omvärdera Sveriges insats mot ryssarna..det var en så vacker match igår...hade jag vetat när jag var ung att man fick röra sig så som vänsterback hade jag inte gnällt för tränaren när jag inte fick spela yttermittfältare...det är såna matcher som får en att inse att ett par bröst inte är lika viktigt som det är att få se ryssarna spela fotboll...när de står inne i Hollands straffområde och kör kvadraten går det nästan för mig, jag sitter i soffan och skriker att de inte får plottra så, men de är så överjävligt gudalika att de på 5 kvadratmeters yta kollrar bort en hel backlinje och kommer till avslut...

Jag skulle blivit vänsterback nu och inte för 20 år sen...

Idag vaknade jag redan halv tio..lite sur över att folk släpper ut sina barn på gården så tidigt (jo, Jerker är en grinig gubb på morgonen..då också)..men lyckades till min lycka somna om, sen drog jag mig en längre vända också..jag försökte desperat komma på något att göra, komma på vad jag ska äta ikväll, vad jag skulle äta till frukost..jag kom fram till att den första tidpunkten jag hade idag var kl.17, då jag ska bege mig över bron för att se div.2-fotboll..och att jag annars inte hade någonting att göra..jag skippade Ikea idag, hade ingen riktigt lust till det när jag inte orkade kliva upp i tid..

Fast Sverige var ändå väl bleka..

Ikea får bli senare (någon gång)..tänkte köpa lyktor till balkongen...tänkte sen, när kommer jag använda dem? behöver man inte ,typ, ha en date eller något sånt då? Nåväl, blir nog ett par så småningom ändå..

Till slut klev jag iaf upp..gick och handla frukost..kom på att jag skulle städa...sommarstäda...sommarstäda innebär att man inte bara dammsuger, man torkar golvet också..damma är överkurs, även om tvn fick sig en liten duvning...så jag gjorde det..torkade rent möblerna på balkongen också..snart kommer väl regnet...

Nu ska jag lägga tillbaks mattorna och äta den där frukosten..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Gläder mig att du insett att det finns annat än bröst att glädjas åt här i livet...

Riktigt bra match. Ska bli kul att se på när Tyskland får pisk eftersom jag numera är tysk supporter. (Får dom stryk går jag över till Ryssland...) ;-)

Postat av: Jerk

Du håller fan inte på Tyskland, de måste gå till final så jag kan vinna Drömelva-tävlingen på jobbet..dina sympatier för tyskarna kommer driva mig ner i rännstenen..

2008-06-22 @ 15:55:08
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Glimra

Ånej, måste man moppa om man sommarstädar? Jag som just trodde att jag hade gjort det, men eftersom jag inte äger någon mopp trots att jag har bott här i över ett år blir det svårt att slutföra uppdraget. Räcker det inte med att torka bort de värsta fläckarna på parketten med mr muscle och disktrasan?

2008-06-22 @ 16:16:38
URL: http://glimrablue.blogspot.com
Postat av: Åsa

Hur mycket är det värt?

Att jag släpper Tyskland alltså... ;-)

2008-06-22 @ 16:25:22
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Glimra: Det är ett bra försök, men det räcker inte riktigt..du måste tyvärr moppa..å andra sidan är det snart höst, så du kan vänta tills dess :)

Åsa: väldigt, väldigt mycket..nämn ditt pris ;)

2008-06-22 @ 20:06:33
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Ny nacke?

2008-06-22 @ 20:41:26
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

tror inte du vill ha min, den är väldigt fet ;)

2008-06-22 @ 21:01:42
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Blingbling

Klart du ska ha lukter på balkongen. Och en smurf. Då blir det mysfaktor.

2008-06-22 @ 23:52:36
Postat av: Jerk

haha, jo lyktor iaf, men en smurf??

Får dra till Ikea när jag får tid någon gång..

2008-06-23 @ 00:12:41
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback