Och du var hur gammal sa du?

Lyckades övertala mig att inte träna idag..var inte så svårt, såg ganska mörkt ut ute..så mycket man nu kan se när man ligger till sängs...övertalade mig till att inte gå och kolla på när Bajens damer spöade Göteborg också..

Sen klev jag upp till slut vid 14-tiden...då såg jag hur rätt jag hade gjort eftersom det regnade ute..Kanalplan när det regnar är lagom roligt...

Nu funderar jag på om jag inte ska skippa både frukost och lunch idag...och vad det ska bli till middag egentligen?
Det är inte så att det egentligen finns någon tid till matlagning, men att plocka hem någon skräpmat är inte heller någon givande lösning, varken för magen eller plånboken..

Tar nog en promenad runt kanalen och handlar sen..får vi se vad det blev..imorgon ska jag träna och gå på Söderstadion och laga mat så jag har lunchlådor till veckan och gnälla över hur trist mitt liv är..imorgon blir en bra dag....

Idag har varit bra, sen förstörde jag dagen med att kliva upp..nu ska vi se om jag inte kan vända det med något flottigt..sen Spanien, bli nedstämd..se Grekland-Ryssland och somna av tristess..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Vilken övertalningsförmåga du måste ha! Tycker du ska övertala dig att inte se på Sverige-matchen oxå... ;-)

Postat av: Jerk

Blir nog svårare..nu skiner solen också..ska passa på och ta en promenad då..så kan jag låtsas att den gett något när jag pular i min något flottigt..

2008-06-14 @ 15:44:26
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback