Snarthelgsnarthelgsnarthelg...

Mantrat just nu...och eftersom jag saknar vänner och kontanta medel får jag även en lugn helg, inga bekymmer med var jag ska "fira" midsommar eller något sånt..jag kan bara koppla av..titta på fotboll på kvällen, sova på dagen, läsa lite kanske..gå ut på promenad..

Kommer bli skönt, kommer bli väldigt skönt..all hysteri om hur mycket man måste göra på midsommar, det måste ätas sill (uäck, fisk..), det måste snapsas, det måste dansas runt någon jävla stång, det måste grillas, det måste supas, det måste vänstras med grannen i ett buskage, det måste sovas i dike, det måste nattbadas, det måste helt enkelt..jag klarar mig ifrån det....

Å andra sidan så hade det antagligen varit behövligt med en riktig huvudrensare i form av två liter smuggelsprit också, jag får spara det till hösten..nu när jag blir nykter igen kan jag alltid ge mig ut och springa...

Just det, jag kom in på kontoret halv nio imorse..före chefen och före T..i tävlingen med T står det denna vecka 1-1-1..det blir spännande imorgon..vem ska vinna?

Kommentarer
Postat av: Åsa

Vänstra med grannen... Hör det till? ;-)

Postat av: Jerk

ja, det gör det väl? Jag gissar bara eftersom jag aldrig kunnat vänstra, men det är väl vad som brukar hända när "svenssons" får i sig lite alkohol ;)

2008-06-18 @ 14:12:31
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Jaså. Trodde du beskrev en flash-back. suckar besviket ;-)

2008-06-18 @ 16:17:08
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

näe..jag är inte sån (undrar om hon går på den lätta?)..jag skulle iofs kunna beskriva midsommaren när jag jagade en tjej på bryggan, halkade och landade på näsan..halva kroppen på bryggan, den andra halvan nere i dyn..det var blod och lera om vartannat :)

2008-06-18 @ 16:40:15
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

He, he. Jo visst kan jag vara korkad, men jag är inte så dum... ;-)

Spännande! Fick du tag på henne? :-)

2008-06-18 @ 17:19:35
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Asch då, då går det inte att lura dig till nåt? ;)

Nja, anledning till att jag halkade var att jag försökte stanna då hon halkat först..hon fick en rejäl lårkaka..har för mig att hennes sambo inte var så imponerad :)

2008-06-18 @ 23:23:30
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback