Värmen? Blodsockerfall eller bara Windows?

Nej, inget bad idag...det svider som satan fortfarande...och så fick jag snilleblixten att få klart datorerna idag och sen om vi hann skulle vi gå och bada...vi hann inte och det var nära att de förbannade jävla skitdatorerna åkte ut genom fönstret...dotra har nog lärt sig några nya svordomar idag..

Gav upp och gick och handlade till slut..

Sen ta det lugnt en liten vända, förklara för dotra att det inte blir något Bolibompa för henne och även att vi inte hann spela något boll eftersom jag donade med lortdatorerna..

Varför i helvete får jag felmeddelanden och windows update vägrar fungera..suger gör det..får väl hoppas dotras mor känner någon som kan något om datorer, så de kan fixa det..alltså, de funkar, men funkar inte fullt ut..jag ville uppdatera med windows servicepack 2, men det gick inte..jag har iaf lagt in Bajens hemsida som startsida på datorerna..så det får räcka...orkade inte lägga in någon Bajenbild som bakgrund..

Min planering för middagen fungerade nästan klockrent iaf..hacka lök och vitlök innan matchen..dra ihop köttfärssåsen under pausen och sen låta den puttra under andra halvlek...missade ett par minuter av andra halvlek...sen när det var fem minuter kvar av matchen sprang jag in och slog på spagettivattnet..vi åt en trevlig middag på balkongen (igen) och lagom till Portugal-Turkiet hade vi dukat av..i pausen diskade jag stekpannan..resten blir imorgon...

Imorgon är jag lite kluven till om jag ska på Söderstadion eller inte..jag borde försöka mig på en löprunda (läs: springa 200 meter och gå resten) mellan tvättid/lämna dotra på bussen och fotbolls-EM...vi får se hur jag löser det hela..

Kommentarer
Postat av: Glimra

Som vanligt blir jag skithungrig varje gång jag läser här... Är det inte bilder på älggrytor så är det målande beskrivningar av köttfärssås med vitlök.. Ååå.

Postat av: Jerk

Glömde nog nämna riven parmesan ovanpå ;P

Du vet att du alltid är välkommen hit på middag..

2008-06-09 @ 09:00:02
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback