4real..

..det är segt idag, det är som om hjärnan stängts av fullständigt under min miniminisemester..ingenting jag gör går i normal takt..

..eller jo..mitt tålamod med datorer är på samma låga nivå som förra veckan..jag öppnade min dag med att svära en lång harang om värdelösa datorer och hur mycket bättre det var förr (jag vet, jag är gammal..)..

I övrigt, allt går långsamt..imorse när jag vaknade kändes allt som vanligt..kura in sig i täcket, lägga sig på soffan och sen kolla på nyheterna och sporten, men något var konstigt..trots ca 4 timmars sömn kände jag mig ganska pigg..orolig över detta blev jag givetvis liggandes i soffan alldeles för länge..och kom precis till halv tio (innanför flextiden, tycker det förtjänar något slags pris)..men nej, ingenting fungerar just nu..gick jag hem nu istället för om 4,5 timme som jag kommer att göra så skulle man knappt se någon skillnad i mailhögen..det beror på att det tar mig 5 minuter att öppna ett mail, 8 minuter att svara på en enkel fråga..helt sjukt..

..å andra sidan, hade jag varit som folk och klivit upp när sporten var slut hade jag missat Ane Brun, så jag är ganska nöjd med mitt val...

Ikväll är det tvättid..jättekul...det är också sista dagen att slänga ut grovsoporna på gården..annars får jag vänta till hösten, om jag inte helt plötsligt skulle få energi att gå till containern vid Östgötagatan med kartongerna jag har som ska slängas..

Min gissning? Jag kommer slänga kartongerna idag sen om två veckor åker jag ut till Ikea och fyller på förrådet med nya kartonger..jag brukar göra så...

Värsta är ändå att jag så snabbt kommer in i hetsen igen..en hets som jag var den enda som kände på väg ut till förorten idag..bra Jerker, stressa du...ingen annan gör det, men du får för dig att det behövs??

Dags att återvända till min slow motion-värld..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Gött att få rensa ut lite gammalt skräp. På det bara!
Segt som tusan att sitta på jobbet idag.. tyvärr kan jag inte skylla på datorerna här. Bara min vattenskalle.
Ha en bra kväll!

Postat av: Jerk

inte jag heller, förutom då jag startade upp den har den fungerat fläckfritt, men min svamphjärna har inte lyckats vakna öht..jag går hem nu..
Ha en bra kväll..

2008-03-25 @ 17:42:44
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback