Felknullad idag också..

Jag valde verkligen fel dag att försova mig (igen)..nu har jag tre saker att fixa senast imorgon..alla saker tar ett par timmar i anspråk..och jag har ett gäng möten inbokade under tiden..

Näe, kunde inte somna inatt heller..var precis på väg att somna när mobilen pep till..nytt meddelande..tänkte skita i det, men blev klarvaken...så jag gav upp steg upp ur sängen och kollade vad jag fått..ett MMS från Vasaloppet..Eriks målgång..10 sekunder film på ett tomt skidspår..men tack, vilken tur att jag fick just det..detta har jag nytta av..och tiden det kom sen..halv två på natten..det tog en timme innan jag somnade igen..suck någon?

Ja, jag skriver det här på lunchen..snart ska jag börja köra stenhårt...

I eftermiddag har jag bland annat mitt utvecklingssamtal, om jag nu kommer ha det..vi har skjutit upp det tre gånger hittills...det blir spännande att se om det blir av idag...jag är inte riktigt på samma positiva humör som förra veckan, men det är betydligt bättre än då vi ursprungligen skulle ha mötet..

Jag ser fram emot mötet..extra roligt är förstås att jag skickade in flextidsrapporten igår..så det syns hur jävla ofta jag var sen i februari..känns bra..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Klart otur med mms:et.
Det fixar sig nog med samtal etc. Brukar vara rätt betydelselösa är min erfarenhet.
Ha en bra dag ändå!

Postat av: Jerk

Jo, jag ska se om jag inte kan spara filmen..tänkte reta Erik lite :)
Samtalet blir säkert ganska bra..sista veckan i februari var ju bra rent flextidsmässigt..
Ha en bra dag du med :)

2008-03-04 @ 13:27:30
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Yvonsanponsan

Men berätta! Fick du högre lön, bättre tjänst - vad??? :o)

2008-03-04 @ 21:03:34
URL: http://yvonsan.webblogg.se
Postat av: Jerk

utvecklingssamtal var det, inte lönesamtal..mja..ska försöka skriva något om det..kanske..jag har ett och annat att säga om förorten just nu också.. :)

2008-03-04 @ 22:23:29
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback