Fler saker på "Att hata-listan"

Dotra är för söt...hon älskar verkligen min mat..

Eeh, just ja...tanken var att inlägget egentligen skulle handlat om hur jävla less jag är på SL, Burger King och människor som segar sig fram..

Dotra skulle komma in på Centralen 16:10..så jag tänkte, bra jag hoppar lunchen och slutar jobbet kvart i tre..då är det gott om tid..hinner äta och sen läsa tidningen innan hon kommer...kommer iväg några minuter sent...no sweat..in på Pressbyrån för att ge mig chansen på miljonerna  i helgen...kö..typiskt..nåja, fortfarande gott om tid..kliver upp på perrongen..11 minuter till nästa tåg..WTF?!?

Väntar i 11 minuter inget jävla tåg kommer..i högtalarna hörs "Nästa tåg som går till Fridhemsplan avgår nu från Akalla"..vad hjälper det mig?? Jag ska till fucking T-centralen..hur hjälper det mig att ni låter första tåget stanna redan i Fridhemsplan? Hatar SL så jävla mycket (av hänsyn till Beerbelly skyller jag inte detta på alliansen..SL har sugit alla år jag bott här nere så..)..nu blir det stressigt...jag borde fortfarande hinna äta...

Då kommer nästa chock..Alla världens sengångare har samlats på Centralen för någon konferens..hur jävla långsamt kan man gå egentligen och ändå röra sig framåt???
Ärligt talat, jag känner ingen (dotra undantagen) som går långsammare än mig, jag hamnar alltid på efterkälken om det så är faster Agda, 87, som jag promenerar med, när jag och 158.5 cm (som ärligt talat borde ha betydligt kortare ben än mig) promenerade på Söder den där gången blev jag fan andfådd när jag försökte hänga med i tempot, men nu..jag var fan snabbast på hela jävla Centralen men alla bestämde sig för att jävlas..helt plötsligt stannar de upp och vänder sig om? Satan i gatan..bonnläppar!!

Framme vid Pizza Hut..blodsockret ska äntligen få sitt..det är just nu strax under fotsulorna..nähä, ingen pizza jag är sugen på äter..bara svamp och veg...går över till BK..står i kö någon minut, hör hur de framför mig får beskedet att det tar några minuter..tittar upp, ser att det inte finns en burgare klar..men satan hur svårt är det att driva ett snabbmatsställe på Centralen egentligen?
Blir villrådig...tittar över till nudlarna, nej vill inte..funderar på att gå till Donken..nej, långt..klockan är mycket nu...ååh..baguette-stället bredvid BK kanske..finns mycket klart..tar en Parma & Mozzarella-baguette (garanterat späckad med gift om jag förstått tidningarna rätt)..efter första tuggan känner jag att blodsockret redan är uppe vid vristerna..

Kommer på att jag glömt ta ut pengar..ställer mig i kön, endast två framför mig, den första är snabbt klar..den andra, kvinnan, tar ut pengarna stoppar i plånboken, jag gör mig redo, då plockar hon fram ett till kort och ska ta ut mer..suckar inombords..när hon är klar vänder hon sig om och tittar på mig...jag inser att mitt suckande nog inte var inombords trots allt..

Tar ut pengarna, går och kollar skärmen om när bussarna kommer samtidigt som jag trycker i mig mer av baguetten..tar inte ens två minuter innan det står att bussen ankommit sthlm 15:56...tur nog så betyder det några minuter till innan den verkligen ankommit, så jag går ut och väntar på dotra, hinner precis trycka i mig baguetten innan bussen parkerar...då har blodsockret kommit upp i acceptabla nivåer igen och det är svårt att inte vara glad när dotra kramar om en..

Om två veckor kommer jag garanterat gå tidigare från jobbet och då kommer allt att gå hur smidigt som helst och bussen kommer vara en kvart sen istället för en kvart tidig...

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Hehe det var snällt.
Tur att allt gick bra ändå. Håller med om att SL suger men det beror nog mer på de som jobbar där och de som reser än på politiker oavsett sort.
Ha en bra fortsättning på helgen.

Postat av: Jerk

Näe, SL är nog guds straff till 08:an :)
Helgen har börjat lysande..hoppas den fortsätter så..

2008-03-29 @ 15:44:46
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback