Simon Helg på väg...

Bloggen är mer än lovligt seg i dessa dagar...speciellt kvällar..nu ska de visst göra något åt det, så jag antar att något kommer gå åt helvete...det är därför jag inte bloggar på kvällarna..alla dessa modebloggar segar ner servrarna så det blir omöjligt att själv få in ett inlägg..

Vilket är synd..jag ligger fortfarande efter i inlägg som skulle skrivits..ett dateras ända bort till Vasaloppet..kanske, kanske jag hinner med det i helgen..eller inte..i helgen ska det nämligen konditiontränas å det grövsta..

Yup, dotra kommer ner hit..och det kommer bli en ovanlig helg..en helg helt fri från Bajen-matcher...inte ens bowling kan vi gå på..det känns konstigt..antagligen kommer jag bli tvungen att prata med henne nu..vad pratar man om med en 8-åring? Pojkvän har hon redan, att ge henne något att rita på renderar mest i papper runt hela lägenheten och ärligt talat, hon har ärvt min talang i tecknandets ädla konst...blir tufft det här..maten är färdigplanerad iaf..som den dunderpappa jag är blir det ikväll älg (utskuren biff) med potatisklyftor, rostad paprika, grönsaker och troligen pepparsås..imorgon blir det Lasagne (givetvis på älgfärs)...men sen då?? Vi kan inte gärna äta en hel helg..ingen av oss behöver det..

Jag får nog ta ett årsdvd-maraton med henne..

Nej, jag är givetvis inte mer värd än modebloggarna..de förmedlar någonting iaf..dagens outfit-bilder en masse...väldigt ytligt iofs, men bättre det än en deprimerande tjock 33-åring med grått skägg..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Kommentarer verkar inte lätt idag heller.. försöker igen.

Det lär väl ordna sig. Maten är ju viktigast. Fint väder promenad. Dåligt väder film.
Så ha en bra helg!

Postat av: Jerk

Det verkar ordna sig..Bajens A-lag tränar på Kanalplan kl.11 imorgon, sen är det handbollslandskamp på tvn..jag är glad att jag har en sporttokig dotter :)
Det är i princip omöjligt att kommentera just nu, men de ska byta servrar och dona i helgen tydligen, får hoppas det blir bättre efter det..
Bra helg på dig med!

2008-03-28 @ 22:30:11
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback