Terror på Elm street

En viktig sak för att inte stagnera totalt är att ibland utmana sina rädslor (typ gå ut på balkongen trots att man är abnormt höjdrädd)..därför gjorde jag det nyligen..jag var på mässa..nyligen förresten, det var i slutet av januari, men det här inlägget har inte blivit skrivet förrän nu..

Var var jag? Jo, utmana sina rädslor...en som jag har, en situation när jag känner mig riktigt osäker är när jag ska träffa nya människor, representera jobbet..på mässa med andra ord, stå i monter och svara på frågor, försöka sälja produkter..jag är livrädd för det...jag kan ju inget, jag är ett socialt miffo etc..

Så det var nyttigt för mig..inte för att jag var särskilt bra, ingen direkt säljare, men jag stod där och försökte att inte svettas i händerna hela tiden iaf..trots att jag antagligen var sämst i montern är jag ganska nöjd, jag lyckades säga någonting utan att stamma, jag lyckades nästan hjälpa en kund..och så fanns det choklad där, schweizisk choklad..

Föga anade jag att jag samtidigt skulle få chansen att utmana ytterligare en rädsla de dagarna...men sån tur hade jag att jag fick chansen att slå två flugor i en smäll...

Nu kan ni se på filmen..



Som ni ser, jag utmanade min rädsla att verka som en snuskig fulgubbe om jag filmar lättklädda mässlampor (läs mäss-slampor) med mobilen..
Jag tyckte jag var hygglig, men är ändå inte nöjd..det var lite för skakigt, lite för kort...nästa mässa ska jag utmana mig igen, då lovar jag att göra ett bättre jobb..jag känner mig stärkt av detta och tror jag övervunnit den är rädslan..det är bra, då kan jag äntligen göra en hobby av att smygfilma tjejer..

Apropå rädslor, så ska jag utmana en till om bara någon timme..nej, inte duscha..fuck that...jag ska lämna datorn hemma när jag drar till skogs..försöka överleva några dagar utan att läsa bloggar, skriva meningslösa inlägg..jag ska försöka leva helt enkelt (ligga på soffan och säga åt dotra att gå utomhus och leka räknas som ett liv..)..

Nu ska jag duscha av svålen, raka mig lite här och där, topsa öronen, väga mig (gråta) och sen tröstäta på Donken innan tåget avgår mot skogen..om lite drygt 8 timmar är jag framme efter att ha bytt tåg, bytt tåg mot buss, byt buss mot bil och någonstans på vägen hämtat upp dotra..

Så för er mina trogna läsare (fjäskfjäsk) önskar jag en Glad påsk och vi syns igen dagen innan Bajen premiärspelar på Söderstadion!

Kommentarer
Postat av: Annika

Glad Påsk!

Postat av: beerbelly

Hehe rätt att utmana rädslor tror jag..
Gillar inte att även du lägger ner bloggandet över påsk dock. Nu är snart alla jag läser afk hela helgen. Jag kommer få läsa en vanlig bok eller något för att tvinga tiden frammåt.
Ha en riktigt god och glad påsk!

2008-03-20 @ 15:00:17
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Samira, tack men nej tack, jag är nöjd med min design :)
Annika: Glad påsk på dig med, må Nacka vara med dig i helgen!
Beerbelly: Blev ju ett litet inlägg ändå, men nu har jag semester igen :)..sen vet jag inte vad afk betyder?
Jag läser en riktig bok just nu..
Glad påsk med dig!

2008-03-21 @ 17:55:46
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Miss UD

Var på parken i torsdags...
Drabbades av paranoia och kommer inte gå dit igen på fem år....

2008-03-22 @ 20:47:46
Postat av: Cliff Hanger

Hehe... inte alla som skulle våga publicera en sån där fulgubbefilm på sin blogg. Respekt! :-)

2008-03-24 @ 12:24:13
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Jerk

Miss UD: Paranoia? voffor då? Jag går antagligen dit vecka 29 :)
Cliffy: Respekt vet jag inte om är rätt ord, jag har inget att förlora på det ändå så :)

2008-03-24 @ 20:15:42
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback