33 timmar kvar tills nästa rus..

Halv nio idag..

Trots stelheten i fotlederna..eller ja, i princip alla leder tror jag..ibland får jag känslan av att jag är för gammal för att springa runt och jag en boll...men det brukar gå över ganska snabbt..det är det som är det fina med att spela fotboll, man är evigt ung..du behöver aldrig växa upp..

Jag vill aldrig bliva stur...

Ärligt talat, jag lär inte bli mognare än såhär..det sägs ju att barn gör att man växer upp..nu har jag ett, så då är det väl klart för min del? Jag kommer alltid vilja sova längre på morgonen, jag blir glad av alkohol och tycker om att dricka mig alldeles för berusad (nu händer iofs det knappt längre, jag är mer som en nykter alkoholist med ett fåtal återfall)..kvinnor i urringat får per automatik mer uppmärksamhet av mig...jag är fortfarande ytlig..den där inre skönheten förstår jag mig inte på riktigt..ansvar äcklar mig...jag bedömer mig själv som människa efter vad vågen visar...jag vill vara unik, men följer den breda vägen...jag tycker det är viktigt med musik..tycker det är viktigt med rätt musik...ibland får jag helt plötsligt ett enormt socialt samvete och vill agitera för den enda humana politiken (enligt mig då..).

Jag är fan en gråhårig tonåring...med gubbmage..jag ser fram emot då håret börjar bli tunt uppe på huvudet..då ska jag tatuera mig, göra hål i öronen och skaffa hästsvans..samt en 20-årig blondin med dålig självkänsla..

Kommentarer
Postat av: Sofia

jasså det tror du. Nåja vi får se. jag är inne på lite trygghet, hemma, du vet gummibandet i ryggen på malungsborna.Klappa dom lite medhårs dom som bor där. he he he
Den dagen är det faktiskt så när som på en vecka från när jag höll tal första gången. det var i grönlandsparken och det var på studenten. Gaaaalet.

2008-05-29 @ 09:34:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback