Annars då?

Helt oväntat förlorade vi matchen igår (oväntat var ordet, sa Bull)..4-0 till motståndarna och vår enda målskytt hittills i år har initialerna W.O....det var ingen 0-4-match igår, verkligen inte..vi sumpade en straff och påföljande retur (mitt misstag antagligen, som låter en gnagare ta den, men tänkte att de är vana vid att få billiga straffar och därför..), vi sköt i ribban och vi hade en riktigt bra frispark..

Vår målis tog ett flertal frilägen, men sumpade ett par av målen...yours truly räddade på mållinjen ett par gånger..jag slog även bort ett gäng pass, men det kändes ändå bättre än tidigare..

Och innanför flextiden kom jag idag igen..före min chef dessutom...tyvärr var klockan hela kvart över nio innan jag dök upp på kontoret, men jag var ju tvungen att kolla på när de släppte ut korna på SVT (Va? Vårruset? Idag?)..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Asch... ni hade bara otur i matchen förstås. Man brukar ju ha det när man förlorar, världens mesta förb---ade otur. Inget annat. ;-)

Postat av: Jerk

näe..de var bättre än oss..inte så mycket bättre, men bättre..medelåldern i deras lag var väl ca 10 år lägre så..vi är gamla, trötta och riktiga "has beens" eller "never was beens"..

2008-05-16 @ 10:32:45
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback