Handen upp den som är nöjd..

Det börjar lacka mot hemgång..hem och i vild panik (ja tjena) plocka ihop smutstvätten och sedan dra till Sjöstaden för lite trivsam fotboll på konstgräset..sen hem och tvätta..

Jag vet verkligen hur man lever livet..och det är kvällar som dessa som får en att fundera på var det gick fel någonstans? Var någonstans gick jag till höger istället för vänster?

Mitt liv är så erbarmligt trist..eller rättare sagt, det är på tok för trist...jobbajobbajobba..sen hem och soffa med tv..typ..det är en normal kväll..idag ska jag iaf lattja lite fotboll, men i slutändan gör det att jag bara känner mig stressad när jag måste hem och tvätta...och att jag måste gå lite tidigare från jobbet än vanligt..

Lika stressad känner jag mig över att jag inte har en enda långfredag innan slutet av juni..den här fredagen är det firmafest..nästa vecka kommer dotra, veckan efter har hon skolavslutning, sen är det midsommar..veckan efter det kanske det blir en långfredag..de långa fredagarna är otroligt nog de skönaste dagarna..jag känner att jag får något gjort..jag har lugn och ro eftersom ingen vettig människa jobbar efter kl.16 om man kan gå hem redan vid 14..

Stressad är jag också över att jag inte kommit igång med löpträningen..nu börjar snart EM och då försvinner nästan varje kväll i en månad..jag har typ nån söndagseftermiddag efter att jag lämnat dotra på bussen...det kommer gå galant, oddsen är väldigt små att jag bryter Midnattsloppet när jag passerar min port..

Just ja, jag toppar givetvis kvällen med att stryka kläderna också..annars vore det inte jag..

Nu har jag bara 1 kilo Schweizisk choklad kvar, så om det finns någon feminin varelse som är intresserad av choklad börjar det bli dags att plocka av sig kläderna..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Gött med fotboll. Jag måste hitta på något att göra på kvällarna ibland jag med. Enda nöjet är att äta ute ibland liksom. Det håller inte.
Lycka till med godistjejer!

Postat av: Åsa

Vart spelar man? Ja, på att du bryter loppet? Om jag satsar på lågoddsaren, du smiter in i porten, är jag övertygad om att du kommer att springa hela loppet bara för att retas... ;-)

Que? Har du inte blivit av med chokladen än?

2008-05-27 @ 22:25:41
URL: http://vindvirvel.blogg.se
Postat av: Jerk

BB: Blev ingen fotboll..det var överfullt på planen..blev strykning iaf..eller något sånt :/
Åsa: Vet inte..tror inte ens det är spelbart..men du har antagligen rätt..på pin kiv så ;)
Jag köpte ju nästan två kilo choklad..

2008-05-27 @ 23:45:57
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Spader Madame

Är chokladen slut nu? Har varit i Paris och hänger inte riktigt med, men ska man få sin vikt (naken) i choklad om man lovar att äta den? Eller hur var det nu igen??? Spekulant!

2008-05-28 @ 23:18:41
URL: http://spadermadame.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Nej, det är 1 kilo kvar..
Njae, så var det väl inte..kommer man hit naken får man choklad :)

2008-05-28 @ 23:40:00
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback