Kula i pannan, jag vill ha en kula i pannan..

Trots att jag rakade mig imorse kom jag in före kl.9....jag somnade redan strax efter tolv igår kväll..på soffan..vaknade till ganska snabbt och gick till sängen, så man kan tro att jag är pigg och på gott humör efter att fått sova så länge..

Meeen...tröttheten är lika närvarande idag som igår...mitt dåliga humör gör mig också sällskap och kommer antagligen göra det tills jag låser kontoret sent ikväll..

Redan när jag kom in i morse låg ett papper på tangentbordet, telefonen blinkade ilsket rött efter ett missat samtal..humöret sjönk...

Nu visade det iofs att det missade samtalet var från storebror..han ringde halv tio igår kväll..varför han valde att ringa till kontoret först har jag lite svårt att förstå, jag tror inte jag framstått som en arbetsnarkoman...inte så mycket iaf..

Sen ringde han på mobilen..pojken har fått ett jobb..ett jobb som inte är säsongsbetonat..ett fast jobb..riktigt jobb..grattis storebror...det känns lite som om det var på tiden med tanke på att han fyller 38 om mindre än två veckor..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Äh det mesta suger helt enkelt. Det kanske är för att man ska veta att man lever?
Hoppas det blir bättre frammåt kvällen.

Postat av: Lillebror

Antar att solen kommer att gå upp i väster hela nästa vecka då Äldste bror har ett riktigt jobb. Nåja, då kanske det kan bli fason på honom till slut. Undrar hur mycket personalrabatt han får? Det borde ju gå att nyttja/utnyttja ganska hårt :)

2008-05-16 @ 13:18:47
Postat av: Jerk

BB: Yup, allt suger just nu...men men, det ordnar sig säkert någon gång..på onsdag ska jag dricka öl..det är iaf något :)
Lillebror: Det är helt sjukt, Storebror, nästan 38, har inte längre några 17-åriga praktikanter att trakassera sexuellt..
Borde de inte ha målargrejer där? Jag vill ha en roller så det går snabbare att måla om baracken..

2008-05-16 @ 15:37:23
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback