Lycklig? Näe, du skämtar??

??????
- Jo, det är säkert..jag lovar!
- Näe, lägg av..du måste ljuga, jag har aldrig sett det hända..
- Jodå, jag såg Jerk gå omkring och le igår..klockan var väl strax efter 21 och han var på Skanstullsbron på väg mot ön..

Fan vad glad jag var igår..att gå hem med ett leende efter att knappt lyckats mot lortlaget Gefle är få förunnat...då hade jag ändå två riktiga drygskaft till vänster om mig hela matchen..allt var Haris fel...allt från att Emil passade bakåt istället för framåt till att de inte kan få upp den när de ska älska med frugan..jag uppfattar mig själv som en riktig gnällfitta när jag sitter där på träbänken, men de här två var helt otroliga..satan vad de skällde..visst, Haris gjorde inte sin sämsta match, men så dålig var han inte..

Sjukast var iaf att de skrek på honom när Emil hade läge att slå ett inlägg, men istället passade bakåt till Haris, vad skulle Haris ha gjort där??

Lustigast är att det var precis den supportertypen Hoo skrev om i krönikan i det mobila matchprogrammet...

Fast igår var igår..idag är idag..dags att dra ner humöret ett snäpp och gräva ner sig i pappershögarna på kontoret..jag kom in samma tid som igår..det betyder halv tio...ingen imponerande tid, men ändock i tid..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Idag "vann" jag tidsmässigt. Snacka om pyrrusseger. Dels har jag inte gjort ett skit och känner inte ett dugg för att göra något heller.
Hoppas du har bättre lycka!

Postat av: Jerk

jodå, redan innan jag ätit upp frukosten var den blonda controllern här och blinkade med ögonen, sen har jag fått en del gjort också, även om det kunde varit bättre..snart lunch iaf :)

2008-05-13 @ 11:36:37
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback