Sämre än Martin...

- ÄR DU HELT JÄVLA BLIND???

Skrek jag till domaren samtidigt som han blåste av matchen...årets mest solklara straff lyckades han missa när en i motståndarlaget spelade handboll i deras straffområde...domaren, som var helt blind, ville ha ett personligt samtal med mig..efter mycket om och men gick jag dit "jag kunde inte se vem det var som tog med handen"...men det är ju helt omöjligt att missa???
Vi spelar i grönt, motståndarna i rött..han stod högst 5 meter ifrån..det gick inte att missa..efter ett par hundra svordomar av varierande karaktär åkte jag hem..med en 0-1 förlust i bagaget..jävla skitdomare..

Och inte såg jag derbyt heller..ställde upp för Malung FC istället...då var vi givetvis 5 avbytare idag..men Bajen vann, så det var antagligen bra att jag stannade hemma..

Otroligt att jag inte fick rött kort förresten..korpen ska väl syssla med nolltolerans? Att då kalla domaren för jävla blindstyre och lite fler svordomar borde verkligen ge rött kort..men det är väl så, han visste väl om hur jävla fel han gjort...

Visade iaf upp min sportsliga sida när vi tackade för matchen..istället för det sedvanliga "vi tackar motståndarna och domaren för en bra match" sa jag "Vi tackar motståndarna och publiken för en bra match", sen vägrade jag ta domaren i hand...

Kommentarer
Postat av: Åsa

Ha, ha - du är ju värre än mig. Och det trodde jag inte var möjligt för nån!

Prova att göra en fällning av domaren. Sen skriker du allt vad du kan "BÄR UT LIKET" och peka på skithögen innan hann hunnit på fötter och visat ut dig!!!
Sen är du garanterat bänkad resten av korp-säsongen! Och som en hjälte!
Eller? ;-)

2008-05-07 @ 23:00:48
Postat av: Åsa

Hann ska i ovanstående inlägg vara han! Naturligtvis.

Postat av: Jerk

Jodå, jag har utvecklat ett hat mot domare genom åren :)
Skulle jag fälla honom skulle jag nog aldrig mer få spela i korpen, så det får nog vara..även om det låter lockande.. ;)
En annan sak var en frispark som jag fick tidigare i matchen..en klockren brytning från motståndaren, först tog han bollen sen fick han omkull mig och domaren blåser..sanslöst..jag har fan inte släppt den där straffen än..hmm..annars brukar sånt rinna av mig ganska snabbt nu för tiden.. :)

2008-05-07 @ 23:18:15
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: beerbelly

Låter riktigt surt. Ska man förlora så ska det ju vara för att man är sämre.. inte för att domaren är det.
Ha en bättre dag imorgon.

2008-05-08 @ 00:21:06
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

vi var nog lite sämre iofs, men när domaren missar en så solklar straff rinner det lätt över..skönt att få skrika ur sig lite frustration iaf :)

2008-05-08 @ 09:37:53
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback