4 veckor utan alkohol..

Jag läste på på aftonslaskets nätupplaga här om dagen om "TacoBluffen"...det enda den artikeln gjorde var mig sugen på Tacos..igår stod jag emot (för slö, pizza istället)..idag tyckte jag det var viktigare att laga något som jag kan trycka ner i matdosorna också, så det blev min älggryta (lika fantastisk som alltid)...men, imorgon då jävlar ska jag laga tacos till mig...älgfärsen ligger på tining i kylen...det kommer bli lysande gott..dessutom räcker färsen även till två nachotallrikar...det är gott att vara själv ibland..

I övrigt en ganska händelselös lördag...jag har handlat en resväska..wow..visst serru, märkesgrej direkt från Konsum...den borde räcka till storleksmässigt till julen iaf..

Rebbe har tröttnat på idioter igen..nu är hon på väg ut för att se om hon kan hitta en ny..

Igår chattade jag med Spjuthkölla..hon träffar inte heller något...eller någon kanske jag ska skriva..we're a bunch of lonely ppl out here in the city...

Just ikväll känns det ganska bra ändå..mina 10 timmars sömn har gjort underverk på mitt humör och jag vill inte längre gasa ihjäl mina kollegor..jag trivs med att vara själv lite för ofta för att jag ska kunna träffa någon tror jag..

Imorgon funderar jag på att dammsuga..det får räcka som julstädning i år..har ingen lust att städa, så då skippar jag det..inte direkt som om någon mer än jag märker det ändå...sen ska väl den fattiga julpyntningen göras också..

Kommentarer
Postat av: Anna

Då är jag väl den enda singeln som INTE gillar att vara ensam :(

Dammsuga ska jag oxå göra idag - vovven drar in grus...ha det gött så här på 1:a advent..älgtacos..hmmm? låter gott....

2008-11-30 @ 12:02:48
Postat av: Tomten

Känner igen känslan av att gilla den egna tiden lite för mycket... men fy vad jag saknar älgkött. Bra när skogen var kvar, då var det kutym att alltid ge älgkött för att man fick jaga så då fanns det små paket i frysen som jag försökte göra nåt med. Nu är det dock ett minne blott. (Hur länge ska jag skriva om älgkött...) Hoppas du får en fin advent, ät mycket pepparkakor :o)

Postat av: Jerk

Anna: det finns nog fler singlar som inte vill vara ensamma, jag däremot trivs ganska bra med helger då jag slipper prata med någon (ibland)..däremot vore det roligt att ha ett par bröst att leka med då och då :)



Tomten: Jag har frysen full med älgkött..och ska hämta mer under julen.. :)

Adventen är väl okej, trist med måndag imorgon bara..jag åt en massa pepparkaksdeg i onsdags,så jag är klar med pepparkakorna för ett tag :)

2008-11-30 @ 15:28:16
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback