Bad karma?

Just nu vill jag bara blåsa ur skallen..aldrig mer vakna, jag är så jävla less på det här, att ständigt försova mig, aldrig få någonting att gå ihop (minst av allt ekonomin)...jag försöker, men det räcker inte..

Igår var jag så nära att gå och lägga mig redan halv elva..kände hur jag blev tröttare och tröttare, skulle bara stänga av datorjäveln..jo, tjena..när jag väl gjort det var jag ju pigg igen..fanns inget annat än att ligga kvar i soffan och hoppas på att bli trött igen...halv ett gick jag och la mig..

Får väl erkänna att det var en miss att inte gå upp kvart i fem när jag vaknade efter någon skum dröm..idag sov jag mig verkligen igenom alarmen..det är nästan omöjligt och jag förväntar mig att grannarna står utanför när jag kommer hem någon gång sent ikväll med slagträn redo att göra upp..

Det är ju väldigt lämpligt att det går så åt helvete just nu..jag har en djävulusisk offert att göra idag, ihop med en inte fullt så djävulusisk och två mindre...

Jag borde ha tränat idag också..spinning..men, eftersom jag försov mig får det vara..offerterna måste göras..

Iofs..hade jag klivit upp kvart i fem hade jag väl antagligen inte kommit iväg till jobbet ändå..månadskortet gick ut och jag var tvungen att förlänga det...känns skönt..har jag räknat rätt har jag ca 300 kronor kvar att leva på fram till lön nu..då kommer dotra nästa helg..

Eftersom jag var sen hoppade jag frukosten, så nu sitter jag här och är snorhungrig..nu ska det jobbas tills timmen blir sen...

UPDATE: Jag glömde nämna att jag tror att jag förälskat mig också..det slutar aldrig bra..det gör det aldrig..därför är det ytterligaren en anledning till att blåsa ut skallen..

Kommentarer
Postat av: Lillebror

Bra att nån mer i familjen har det jävligt, sitter halvyr på jobbet efter ett tandläkarbesök som slutade med en utsliten tand, upptäckte att jag är skyldig halva sörsjön pengar och det enda sms jag fått idag var från Swedbank. "Du har fått en E-faktura!" Idag är en bra dag att dö... men så kul får man knappast

2008-11-13 @ 11:52:32
Postat av: Spader Madame

Du är ingen man, du är ett självspelande piano!



Kom igen nu! Det är inte långt till lön?!?

Postat av: Jerk

Näe, det händer ju aldrig att man får som man önskar..

Fast skyldig halva skogen pengar innebär ju att du är skyldig två personer pengar, så då beror det ju bara på beloppen ;)

Hur fan har du råd att gå till tandläkaren?? Ni har det för bra ni statsanställda..jag hoppas att löständerna går ner i pris snart så jag kan byta ut mina ruttna amalgamtänder..

2008-11-13 @ 12:58:59
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Jerk

Spader M: ett väldigt ostämt piano då..nej, inte alls långt till lön..inte alls..hade jag bara haft mig själv att bry mig om hade det väl gått, men nu kommer ju dotra en gång till..

2008-11-13 @ 13:00:55
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Kocken

Vilket härligt inlägg. Tänkte använda det som pressmeddelande men det fick bli ett annat denna gång.

2008-11-13 @ 13:13:36
Postat av: Anna

ÅÅhh nu blir man ju nyfiken ?? Herregud såna här bomber får du inte droppa hur som helst ;) mina franska nerver tål inte det...

Måste gå & lägga mig på soffan ett tag.............

2008-11-13 @ 15:16:14
Postat av: Jerk

Kocken: Såg att du missbrukat mitt namn!!



Anna: Inget att vara nyfiken över, det är garanterat inte besvarat..men, det ger ju den här bloggen en möjlighet att vara deprimerad hela vintern :)

2008-11-14 @ 08:53:27
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Spader Madame

Men WTF... Uppdatering tidigare missad!



Red Alert!! Där jag sitter blinkar flera lampor nu. Väntar med spänning på hur detta ska gå!

2008-11-14 @ 09:36:23
URL: http://spadermadame.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Spader M: Det finns inget spännande i det, det kommer inte gå bra..hon är både trevlig och vacker..inget för mig alltså..

Fast jag vet inte, hon kan ju vara en riktig ragata också och då ökar väl chanserna...

2008-11-14 @ 10:05:39
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Anna

Du kanske har en BAUTAchans ? Va inte deppig nu...tänk va du går miste om hela vintern..se nu till att maila vederbörande ..har du adressen till henne?

2008-11-14 @ 10:35:59
Postat av: Jerk

Anna: näe, det tror jag inte..som vanligt är det två skilda världar som möts..jag vet väl vad hon har för mailadress, men jag tänker inte maila henne..skulle chansen finnas att det går bra så ordnar det sig..

2008-11-15 @ 11:34:52
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Jaha ja - här är man borta några futtiga dagar och då har du släppt en bomb! Förälskelse is the shit. Att du skulle säga vem det är får jag väl bara drömma om... :(

Tror du ska gå på offensiven. Maila!

2008-11-15 @ 19:12:20
URL: http://vindvrivel.blogg.se/
Postat av: Åsa

Skrev fel url... nu blev den rätt. Som vanligt - jag är värdelös! ;)

2008-11-15 @ 19:13:33
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Åsa, näe..förälskelse är bara jobbig...det ska inte gå på någon offensiv här...

Inte är du värdelös heller, du är bara från Skövde ;)

2008-11-16 @ 12:46:16
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback