Ego girl...

Det går att tappa poäng mot ett soplag på ett snyggt sätt..det går också att spela rent uselt och ändå ha någonting att titta tillbaka på och inse att det bor en liten Ronaldinho i en..

Om vi och jag verkligen gjorde det ikväll är tveksamt..
Vi mötte laget som låg fyra..vi ligger femma på sämre målskillnad..den famösa 1-14 matchen i seriepremiären...det var så lågt tempo att jag tyckte det var lågt..vi gjorde mål..kändes hur lätt som helst..de gjorde mål, såg hur lätt som helst ut också..det var en märklig match, men när vi ledde med 4-2 var vi ändå säkra på seger..helt plötsligt är det 4-5...i sista minuten kvitterar vi och i absoluta slutsekunderna har Micke jätteläget och skjuter..stolpe-stolpe-ut...gubben i mål får händerna på bollen och matchen är slut..

Med en omgång kvar ligger vi fortfarande utanför A-slutspelet..en del av mig tycker det är helt okej..B-slutspelet börjar senare på dagen...och det borde vara sämre lag i det..samtidigt vill man vinna när man väl står på planen..

Min egen insats?
Jag var i princip värdelös...det märks att jag inte vilat kroppen nog mycket på sistone...benhinnorna värker upp mot knäna..och det var inte någon bra tändning..jag hamnade på mellanhand i princip hela matchen...
Men, om man nu ska fokusera på det positiva..och just nu är det läge för det..jag gjorde en riktigt, riktigt snygg fint..
Stod på vänsterkanten..fick ett pass hade en motståndare i ryggen, så istället för att ta emot passet som vanligt vinklade jag foten och lät bollen gå i en bana över motståndaren samtidigt som jag (ovanligt) snabbt vände förbi motståndaren och var förbi, tog med mig bollen och fortsatte mot mål..tyvärr fanns där en till motståndare och eftersom jag redan gjort årets fint var det roliga över..

Matchen slutade 5-5 och vi är fortfarande utanför A-slutspelet..nu får vi se hur det går sista matchen på tisdag..vi möter de som ligger nästsist, så vi borde få ihop två poäng iaf..om det räcker eller inte vet jag inte än..

Ett extra omnämnande måste Kenka få...förra matchen för en vecka sedan skadade han högerknäet..ikväll spelade han med vulkanskydd..i andra halvlek ikväll skadade han andra knäet..förra gången var han borta i 3 dagar från jobbet..nu tyckte han att det kändes värre...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback