Jag vill inte att det blir måndag..

Jag har julpyntat idag..det tog kanske två minuter. Refreshments hann inte ens spela klart sin första låt på julskivan som jag köpte...tyvärr verkar jag ha slarvat bort mina kylskåpsmagneter i form av julkransar, annars kanske det hade tagit 2,5 minut och pynta lägenheten..

Jag dammsög innan dess, det tog kanske en kvart, jag har även gått ut med soppåsen..

Innan allt detta slet jag mig upp ur sängen kvart i tolv för att gå på en lägenhetsvisning. En lägenhet som ligger ett par hundra meter från den nuvarande, längre in i SoFo-land. Stort renoveringsbehov. Hoppades på få spekulanter, då kanske det skulle kunna vara något för mig. 5 trappor upp, orkade inte vänta på hissen, så jag gick istället. Smockat med folk.
Synd, badrummet hade plats för badkar och tvättpelare (alternativt linneskåp), sovalkov, 100 mbit bredband, lite större kök än nuvarande och gången mellan köket och rummet skulle kunna göras om så att dotra hade något sängskåpsliknande där. Utsikten var underbar, även om det saknades någon granne att spana på.

Negativt, elspis (gammal dessutom), mindre balkong än jag har idag och som sagt renoveringsbehov, inget omöjligt dock, men med tanke på hur mycket folk det var där springer nog lägenheten iväg i pris, jag skulle behöva få ett par hundratusen mer för min för att det skulle funka..plastgolv, hus från -61 till skillnad från min nuvarande lägenhet..

Tog trapporna ner utan att skriva upp mig, funderar fortfarande..jag har några lösningar i huvudet som skulle funka, det skulle göra lägenheten helt okej, det är balkongen som stör mest, men den stiger nog 3-4 hundra papp i pris och då är den borta för mig..det är dessutom väldigt osäkert vad jag får för min i dagsläget så..

Gick och handlade istället..köpte en julskiva och Tacosgrejer...

Nu när jag gjort allt det här (wow, Jerker..vad duktig du är..) ska jag lägga mig ner och lösa ett korsord samtidigt som jag håller ett öga på handbollen..

Kommentarer
Postat av: Annika

2 minuter... tror jag hållt på i över en timme och det här är bara början och då har jag alltså bara pyntat mitt rum som mamma på min begäran just nu köper mer saker till...

Postat av: Jerk

Jag har ju så lite grejer..upp med en julstake, fästa stjärnan i basketkorgen, bocken i hyllan och så en tomte på tvn..det är i princip allt..

Just ja, jag hade visst ett glöggset också..måste vara nån julklapp..

2008-11-30 @ 16:26:40
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Kocken

Varför letar du lägenhet?

2008-11-30 @ 16:42:19
Postat av: Jerk

Nja, jag tittar ju alltid i Södermalmsnytt och då såg jag lägenheten, lite större än min nuvarande och med ett lockande utropspris..dessutom kanske jag hade lyckats få till en egen sängplats till dotra, så det var mest därför..annars är jag egentligen inte ute efter en ny lägenhet än..men om ett par år kommer jag nog att bli tvingad att köpa en större..

2008-11-30 @ 17:29:16
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Erik

Tjena!



Jag kan hjälpa dig att renovera om du behöver hjälp. Förstår att det skulle vara bra om dotra har ett eget litet krypin.



Ses i möra!



2008-11-30 @ 17:52:26
Postat av: Anna

Jaaa du är duktig..din image är tvärtom..ge upp den nu ;) bara att inse - du är vuxen!

Såna killar gillar vi ;)

2008-11-30 @ 18:58:31
Postat av: Jerk

Erik: Blir ingen lägenhet, den kommer bli för dyr..



Anna: Att dammsuga en liten etta var 4:e vecka gör mig inte vuxen..i så fall var jag mer vuxen som 19-åring.. ;)

2008-12-01 @ 09:28:30
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: S

Oh, vad roligt. Kanske blir vi grannar. Hur stort bor du nu/hur stor vill du skaffa?



Renovering ska man skratta rakt i ansiktet. Bara att ta tag i det och få det gjort som man vill.

2008-12-01 @ 13:01:02
URL: http://dsm.blogg.se/
Postat av: Jerk

Bor i 34kvm nu.. vill väl bo i en trea egentligen, men då måste jag flytta långt ut..den här är 1,5 på 40 kvm..så bara lite större, men det skulle nog ändå funka bättre än idag..vi får se helt enkelt..



Jo, det är väl det egentligen..

2008-12-01 @ 13:28:47
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback