Jodå, det blev måndag igen..

Idag är det en sån dag, idag är det en måndag i november..jag är inte med på tåget på något sätt, vill helst bara gömma mig i ett hörn någonstans..vill inte..

Det började med att jag givetvis försov mig..det är ju måndag gu'bevars..hur skulle jag annars börja en vecka? Snön som blåste ner verkade inte positivt på mitt humör...även om jag fortfarande tycker det är vackert med vinterlandskap när jag sitter inne och tittar ut..

Nu är jag på jobbet..jag orkar inte..jag får knappt ur mig någonting..jag måste ta tag i saker, men jag fastnar bara tillbakalutad i stolen och drömmer mig fram till helgen..

Världens bästa arbetskamrater fortsätter för övrigt att tjata om julfesten, så de har blivit av med titeln..

Det enda positiva är jag gick i mål i Tappas stegtävling igår..jag har skrivit ut ett diplom (jag vet, skittöntigt) för att motivera mina lagkamrater...

Igår föll en tjej för mig också..det var otroligt länge sedan..nu berodde det mest på att jag fällde henne under fotbollen och inget annat så..

Det är iaf snart fredag..då ska jag sova igen..hela helgen ska det sovas..det ska fan inte socialiseras på något vis..jag orkar inte det just nu..

Kommentarer
Postat av: Anna

(duttarlite) seså..snart är du "back on track"

det du vill..finns närmre än du tror.....

2008-11-24 @ 18:48:54
Postat av: Blingbling

Min dag har varit drama hela dagen. Och nu ligger jag apatisk i soffan. Långt till fredag. Suck. Men imorgon är det i alla fall tisdag. Alltid något.

Postat av: Jerk

Anna; jodå, imorgon är jag nog tillbaks igen..bara jag tar mig upp i tid..



Blingis: Du har drama..jag har nog mest tristess tror jag :)

2008-11-24 @ 22:08:41
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback