Men, tisdag kanske blir bra??

Det är så enkelt..vissa dagar ska man helt enkelt stanna i sängen..
Dagen började ju lysande (som ni kunde se i förra inlägget), sen fortsatte den att sega sig fram..en timme på gymmet gjorde att det ändå kändes ganska bra..fick loss lite endorfiner och efter duschen kändes det riktigt bra..

Hann till och med till tuben med någon minut till godo..kvällen kanske skulle bli min ändå..eller inte..när vi var framme vid T-centralen stötte jag på honom..en av de störigaste typerna som finns i den undre världen i sthlm...

Yup, medåldersmannen som jobbar på kontor..han har lite för stort självförtroende och ini helvete för stort ego för att han ska vara uthärdlig och givetvis kan han inte ett skit om vett och etikett i underjorden..hur gammal är han egentligen?? Fanns det inga rulltrappor när han växte upp? Ska det vara så förbannat svårt att förstå att man står till höger och går till vänster i rulltrappan?
Där stod den jäveln och putade med sitt beniga gubbarsle och inte en jävel kom förbi..tack som fan..och inte var jag rakt bakom honom heller så jag kunde spräcka hans skalle så hjärnsubstansen flöt ut med gymbagen heller (eller kanske mer försynt knacka på axeln och be om att få komma förbi)..
Nåväl, han missade uppenbarligen lektionen hur man gör när man åker rulltrappa..

Tyvärr skolkade sopan även vad gäller rullbandet...hade antagligen prostatabesvär eller något..då går idioten och kvinnan han har med sig i bredd..långsamt dessutom..men satana perkele..nu vill jag döda...och återigen är jag typ 3:a i kön så...

Sista rulltrappan står de en mesig tjej mellan mig och gubbjäveln, så jag kan inte misshandla honom då heller..

Väl uppe på perrongen verkar jag vara safe iaf..gubben går givetvis till röda linjen mot Danderyd (surprise, surprise)..så kommer tåget in till stationen och då uppenbarar hon sig..fjortisen som tuggar tuggummi och pratar i mobilen..inte heller hon har blivit korrekt uppfostrad (kom tillbaks barnaga!)...tåget stannar..fjortisen ställer sig mitt framför dörrarna och så fort de går upp tränger hon sig igenom folkhopen som ska kliva av...allt för att få en sittplats så fort som möjligt så hon kan fortsätta med sitt "å då ba, å sen ba, å han ba" (jag gissar det sista, tack gode gud för mp3:an så jag slipper höra)..

Väl hemma i Skanstull visar det sig att hela stadsdelen ska ner i tunnelbanan och jag får stå i kö för att komma ut...

Vad lär vi oss av det här då?

Alla är emot mig - check
Allt är emot mig - check
Måndagar är egentligen till för rotfyllor - check
Att ha lite smågodis hemma är en välsignelse - check
Jerk är en riktigt gnällig liten jävel som borde klippa sig och hålla käft - check!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hade du kommit ifatt Dandyn kunde du lagt handen på rumpan och viskat i hans öra: "Jag visste att du väntade på att jag skulle komma ifatt dig". Istället för att slå ner honom. Mindre blodigt, mer effektivt. ;) (Fast det klart, han skulle kunnat bli smickrad i o f s, det vet man inte...)

Postat av: Jerk

eller inte..låter inte lockande att göra det..

Dandy, skulle jag inte kalla honom..bara medelålders gubbe :)

2008-11-11 @ 11:40:47
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback