V.47 läggs till handlingarna..

Jag borde nog inte gett mig ut idag...snön är onekligen betydligt vackrare om man beskådar den från insidan av fönstret..inte lika vacker och lockande när den blåser i ansiktet...

Curlinggroupiehelgen (yup, ett ord, slå det om ni kan) blev sådär..jag sov ju över första matchen igår, men jag såg iaf eftermiddagsmatchen idag..grabbarna vann och har 4-1 efter helgen..hyggligt resultat, som var nära att vara riktigt bra..efter matchen var media där och skulle intervjua och ta kort..som vanligt fick inte matriale vara med när det kom till kritan..

Sen var det hem och laga mat..och matlådor..jag lyckades med konststycket att koka för lite spagetti, så det blev bara en matlåda..

Därefter fotboll...jag borde stannat hemma..ont i benhinnorna och allmänt dålig..inte tunnlade jag Rebbe heller..hon gjorde däremot mål på mig...så jag fällde henne senare (nej, jag tog bollen, men hon stöp) sekunderna senare passade jag på att skjuta Martin i ansiktet..det kunde han ha som lurade mig att det var specialpris på Super meal på Grillringen..jag blev hungrig och var tvungen att gå dit...och fick betala fullt pris..

Innan dess hade vi väntat i 25 minuter på tuben..kul i jul..blev då mer umgås med Rebbe...hon har en tung period nu..alla män är svin (hey, vi är det för att vi kan) och i fredags blev hon nedslagen av en...sjuka människor det finns i stan..på Berns speciellt då..

Besvikelsen i Henke curlings ögon när jag sa att jag inte kunde vara med till Övik och EM var tunga..lika tungt som det var att inse att varken semesterdagar, pengar eller tid finns i den utsträckning att jag kan åka dit...

Nåja, det är bara en vecka tills julkalendern börjar..jag ska se varje avsnitt..

Kommentarer
Postat av: Spader Madame

Tänker också se alla avsnitt - två gånger!

Postat av: Jerk

jag hinner inte hem för att se kvällsprogrammet..då tränar jag :)

2008-11-24 @ 14:02:43
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback