Va? Ett leende? före kl.11 på morgonen?

De gånger man (jag) väl går upp i tid..så känns morgonen genast mycket lättare, frukosten glider ner som den ska och trots trängseln i tuben så är sinnet ganska glatt..det är först när jag slår mig ner och ska skriva ett inlägg som ångesten och melankolin brukar visa sig...

Vi får se om jag hinner skriva så långt att den kommer till mig den här gången också..

En sak som inte nämndes i helgen var att en granne pinglade på dörren och undrade hur det var med mig..om jag levde..om jag bara lagade mat..jag åt nämligen rostat bröd till frukost i söndags (strax efter tolv)..synd bara att brödrosten inte ville släppa upp skivorna..själv satt jag i rummet och kollade på tv när jag började undra varför brödrosten inte låter..kanske jag missat att skivorna hoppat upp?
Icke då, kommer in i ett rökfyllt kök..skivorna var kol..givetvis de två sista brödskivorna också..upp med fönstret på vid gavel och då såg hon väl röken som vällde ut...

Det luktade rostat bröd igår kväll när jag kom hem..

Jag anmälde mig till två bröllop också...ett i januari och ett i maj..det verkar vara inne att gifta sig nu..jag får antagligen göra som Regina och gifta mig med mig själv..det är inte helt fel..då kan jag talla på mina bröst utan att det känns som om jag gör något förbjudet...

Kommentarer
Postat av: Anna

Ha ha ha..ja då är det illa ;) tror inte dina är så stora som mina..dom är bara ivägen..

Usch..det jobbiga med bröllop är att man måste hitta nån att ta med sig-annars ska man paras ihop med nån gammal avlägsen kusin till den som gifter sig..typ nån som blitt över lixom ;)

2008-11-18 @ 16:36:03
Postat av: Jättegammal

Skrattar... du är för söt! Lägger du ut den fina stunden på bloggen via cam så man kan närvara? :o)

Postat av: Jerk

Anna: nja, mina är nog mindre..och hårigare..jag kan lyfta undan dem om du vill ;)

Jag tycker om bröllop..det är så vackert när folk gifter sig av kärlek..mig försöker ingen para ihop, jag är ett hopplöst fall :)



Tant: jag lovar att filma bröllopsnatten..det svåra blir att hitta någon som vill viga mig..kyrkbröllop är ju så vackert, men jag är inte med i kyrkan ;)

2008-11-18 @ 23:13:57
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: S

Fantastiskt, vilken granne! Hade det vällt ut rök ur Herr Hosts lägenhet hade jag tagit en slurk kaffe och tänkt "he had it coming". Bröllop låter för övrigt fint. Jag har aldrig varit på bröllop, men det kommer kanske med åren de där... hehe.

2008-11-19 @ 09:36:53
URL: http://dsm.blogg.se/
Postat av: Jerk

Så hade jag också gjort..eller, nja, med tanke på att alla på mitt våningsplan är yngre än mig och tjejer hade jag antagligen försökt storma lägenheten och rädda dem ur lågorna :)

Jag har bara varit på 4 bröllop hittills..två av dem i år, så du kommer nog dit så småningom..jag tycker bröllop är fint..

2008-11-19 @ 09:39:56
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback