When the shit hit the fan..

Det är något med att kliva upp i tid en jobbdag som får mig att må bättre..jag vet inte riktigt var det är, för kliver jag upp i tid är det betydligt fler idioter i tunnelbanan än om jag kommer lite sent, men det kanske är känslan av att livet inte är helt värdelöst, att jag är helt värdelös redan på morgonen som gör det...jag känner mig duktig redan sju på morgonen nä jag ligger på soffan och kollar på nyheterna..

Det hjälper också (det borde inte göra det, men det gör det) att jobba riktigt länge en fredag..normalt börjar folk droppa av strax efter 14 på fredagar..jag brukar visserligen jobba längre, men igår blev det längre än normalt...dessutom fick storkunden tuppjuck och släppte nya filer av årsförfrågan..nu? i mitten av november? Det var inga småförändringar heller och jag som typ excelguru fick äran att gå igenom filerna..
GKAM:en ringde strax efter lunch och undrade om jag hade några planer för kvällen..lyckligtvis är jag Jerker och om inte dotra kommer hit har jag inga planer på fredagar...inga roliga iaf..jag hade tänkt äta älgbiff igår..fick skippa det..

Slet som ett djur, om man nu kan göra det när man sitter tillbakalutad i en kontorsstol, trodde jag var klar redan halv åtta..då inser jag att det finns en fil till..hinner till slut med att skicka en förfrågan till våra leverantörer i Estland också eftersom chefen, som tänkt skjutsa hem mig, är i telefon med säljchefen...

Kvart över åtta är jag äntligen redo att åka hem..det känns bra, det är skönt att jobba på fredags eftermiddagar/kvällar..det är lugnt på kontoret, inga som kommer och behöver hjälp...

Det känns mindre bra att larmet inte vill gå på..någon jävla sektion är inte redo..efter att ha ringt alla som kan ha med larmet att göra (har man företagsmobil ska man fan svara) lyckas vi till slut få tag på finanschefen...vi kopplar bort larmet på den sektionen och halv nio kan vi äntligen åka hem..

Den sena timmen gjorde att älgbiffen ströks och det blev pizza istället..jag ville inte missa början på Good Morning Vietnam..

Ikväll blir det Lasagne..jag har sovit ut nu på förmiddagen och alla tankar om depression känns bortblåsta..en bra fredag på jobbet och en liten utsovning så är allt bra igen..jag är enkel..

Dessutom, som Andréas skrivit i sin blogg..jag skapar min egen ångest, det är inte något som anfaller mig...precis så är det för mig också..

Idag skapar jag ingen, så idag blir nog en bra dag..


Kommentarer
Postat av: Annika

Vad skönt att deppet är borta och det hela ångest tänket låter ju faktikt väldigt smart och rätt.



Vilken underbar dröm den ska jag nog sno inatt...

Postat av: InreRum

Oj, kanske jag ska smyga iväg då... kul om du får vara ångestfri en hel dag, menar jag :o)

2008-11-15 @ 21:05:50
URL: http://inrerum.blogg.se/
Postat av: Jerk

Annika: Snodde du drömmen? ;)



InreRum: ah meh, nu var du ju hit ändå ;)...jag skrev faktiskt nästan en dikt till dig när jag låg på soffan igår, men eftersom jag inte orkade resa mig och skriva upp den har det mesta försvunnit..

2008-11-16 @ 12:47:55
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Erik

Gött att jobba länge på fredagar! Måste ha vart något riktigt viktigt!

2008-11-16 @ 20:58:36
Postat av: Jerk

jo, det var ju det.. :)

2008-11-16 @ 22:24:03
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback